Sportlife_Desso_1.jpg

Fotocredits: interieur sportmax.com, Poef uit de body building collectie van atelierbiagetti.com kleding Peter Pilotto S/S16 en Port 1961, Tapijt Inova Sense van Dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Trend: Sportlife

De Olympische Spelen in Rio zijn in volle gang! We zijn in de ban van sport en de sportieve lifestyle is deze zomer hotter dan ooit. We laten ons dan ook graag inspireren door het talent, doorzettingsvermogen en prestaties van alle sporters. In het interieur is een sporty look, met actieve kleuren zoals geel, blauw en rood, een duidelijk signalement. En wat dacht je van thuis wat vaker oefeningen doen?! Een zacht tapijt is dan natuurlijk wel nodig om languit in je kamer te rekken en te strekken. Inova Sense van Desso is een tapijt dat qua kleur en zachte structuur hiervoor uitermate geschikt is. Just do it!

Sportlife_Desso_2.jpg

fotocredits: Kledinghaken in de vorm van ringen van Hay.com, Jurk Louis Vuitton resort ’17, Kleed Asteranne van Dessotarkett.nl, Spiegel van Jaime Hayon voor Galeriekreo.com

Stylingtip:

Zoek sportieve woonaccessoires en combineer dit met sportieve strepen op de muur. Deze strepen kun je gemakkelijk zelf maken met behulp van gekleurde tape. Superleuk én ook nog eens goedkoop! Op de vloer laat je een felgekleurd kleed op maat maken en in deze spiegel, in de vorm van een tafeltennisbatje, check je hoe fit je eruit ziet!

Tapijt is gezond

Wist je al dat tapijt bijdraagt aan een goed binnenklimaat en daardoor ook je gezondheid positief beïnvloedt? Door de structuur van tapijt dwarrelt stof niet los rond, maar blijft het vastzitten en adem je de stofdeeltjes minder snel in. Vergeet niet één keer per week te stofzuigen en je bent verzekerd van schonere lucht in huis. Zet dagelijks je raam even open voor frisse, schone buitenlucht. Gezond en sportief leven is jouw nieuwe motto!