SilverFactory_Desso-1.jpg

Foto v.l.n.r.: Loewe spring/summer ‘16, Courréges spring/summer ’16, Tegelwand van Mutina, Christopher Kane pre-fall ’16, stoel Diatom van Moroso - Touch collectie, Desso Home

AddThis disabled due to cookie consent.

Trend: SILVER SPARKLE

De trendkleur zilver duikt overal op, van zilver metallic materialen op de catwalk tot glanzend aluminium verwerkt tot futuristische designobjecten, zoals de Diatom stoel ontworpen door Ross Lovegrove. Spiegeleffecten en reflecties in interieur zijn een nieuw signalement, waarmee je al snel een futuristische sfeer in huis krijgt. Ook matte en zachtglanzende zilver optieken van zacht tapijt of semi-transparante stoffen verwerkt in kleding en vitrage, zorgen voor een sprankelende uitstraling.

SilverFactory_Desso-2.jpg

Foto v.l.n.r.: catwalk décor van Mary Kantranzou FW16 silverclouds geinspireerd op Andy Warhol silver factory, jurk van 1205 fall/winter ’16, Fotokunst van Thomas Lagrange

SPELEN MET ZILVER

Er wordt ook ‘gespeeld’ en gevarieerd met het zilver- & spiegelthema. We zien gebroken spiegel effecten, craquelée - en mozaïekdessins. Het zijn zilverkleurige accessoires en metallic meubelen van RVS en aluminium die weer en vogue zijn.

Stylingtip:

De toevoeging van de trendkleur zilver aan een minimalistische ruimte met veel wit en grijstinten, heeft een verkwikkend effect. Combineer zilverkleurige accessoires met spiegels en meubelen van RVS en aluminium. Je kunt natuurlijk ook een houten krukje nemen en alleen de pootjes zilver spuiten, geïnspireerd op de prachtige fotokunst van Thomas Lagrange!