Oceanography_Desso-1.jpg

Foto links: Installatie Wave van Alex Rasmussen en Neal Feay. Bank Hard&SoftSlim van Baxter. Outfit Undercurrent van Jilian Boustred, model Saveja Ellison – HMUA: Margo Regan, fotografie Byron Spencer. Bijzettafel Plug van Lanzavecchia en Wai voor Cappellini. Kunstobject en lamp Continuum van Kappes. Borden Waddenzee van Studio Maarten kolk en Guus Kusters. Fles rain bottle van Nendo. Foto rechts: Tapijt Asteranne van Desso Home

AddThis disabled due to cookie consent.

Trend: oceaan

Een dagje aan zee en je voelt je meteen een stuk fitter en ontspannen. Het verkwikkende effect van water en de stille kracht van de zee is dé inspiratie voor jouw nieuwe interieur. Een rustgevende ruimte als fijne tegenhanger van het hectische leventje dat we buitenshuis hebben. De kleuren van de zee in huis verbeteren je welzijn, werken kalmerend en geven energie. Kies meerdere blauwtonen en combineer ze met elkaar; van tropisch turquoise tot ijzig blauw en van diep azuur blauw tot zeegroen. Laat in je ‘blauwe kamer’ ook elementen als transparantie (glas!), reflectie (spiegel!) en vloeibare, golvende vormen en dessins (stoffen, tegels, lampen) terugkomen voor het ultieme wellness gevoel!

Oceanography_Desso-2.jpg

v.l.n.r.: Lamp van Tom Dixon, Wandtegels collectie Marsiglia van Agape, Jurk Issey Miyake SS16, salontafel Abyss table van Duffy London.

STYLINGTIP:

Blauw als hoofdkleur pas je toon-op-toon toe: Verf één muur marine blauw en combineer dit met een petrol kleurig kleed uit de Asteranne collectie van Desso Home. Zoek blauwe accessoires en sierkussens in diverse blauw-grijs tinten. Mocht je écht iets bijzonders zoeken dan is er de Abyss salontafel van Duffy London het perfecte designobject passend bij deze trend. Het tafelblad is zo gemaakt dat het lijkt alsof je van bovenaf op grote hoogte in de oceaan kijkt en de verschillende dieptes ervaart met bijbehorende kleurschakeringen. De keramieke borden collectie ‘Waddenzee’ van Studio Maarten Kolk en Guus Kusters staat ook op onze design wish list; elk bord is anders en uniek net als de Waddenzee die elk uur verandert door het tij.