Kids-Paradise_wat-is-jouw-stijl_1.jpg

Fotocollage: Geel krukje van Kidostorecom, Hobbelpaard van gebruederthonetvienna.com, traktor van Kartell.com, Dice Table-Chair van Torafu.com, swingball van Fab design, foto rechts: laminaat vloer van Tarkett

AddThis disabled due to cookie consent.

Speels design in de kinderkamer

Creatieve kids houden van spelen en leren. Verras de kleine bewoners met nieuw design, zodat ze al op jonge leeftijd bewust worden van duurzame en originele ontwerpen. Leuk om mee te spelen, mooi om naar te kijken, duurzaam gemaakt en natuurlijk functioneel en veilig!

De kinderkamer is de meest speelse en flexibele ruimte van het huis; vol vrolijke kleuren en grappige motieven. Stoer en avontuurlijk voor de jongens en fantasierijk voor de meisjes. In de nieuwste woontrends duikt steeds vaker origineel design op dat speciaal is gemaakt voor kinderen. Beweging staat vaak centraal in het concept; een hip hobbelpaard, een swingball als schommel in huis, tafeltjes en stoeltjes die je op verschillende manieren in elkaar kunt zetten, zodat je er als kind maar óók als ouder gebruik van kunt maken. Het zijn allemaal echte sfeermakers voor in huis.

Kids-Paradise_wat-is-jouw-stijl_2.jpg

Foto v.l.n.r.: Bureau van xo-inmyroom.com, Laminaat vloer van Tarkett, geel krukje van Nendo.com

Voetbal en studeren

Zodra de kinderen thuiskomen van school heb je vaak een dilemma; meteen huiswerk maken of eerst lekker even laten spelen? Dus waarom niet een leuke mix van leren en bewegen in één designobject. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een studeerplek te maken waarbij het bureau ook gebruikt kan worden als goal. Tussen het leren door kunnen ze even een balletje trappen, daar worden ze blij van en het houdt ze wakker. Het nieuwe Smile krukje van de designer Nendo brengt je ook meteen aan het lachen. Van bovenaf kijkt het krukje je met een ‘smile face’ aan, het is lichtgewicht en stevig om op te zitten, dus veilig en grappig!

Lees ook: Trend Sportlife