Ruig-Rauw-Rebels_Desso.jpg

Foto links: Chloe SS16. Moodboard rechts: Haymes paint kleurtrend15, tafeltje DC03 van E15, schalen van Rina Menardi, betonnen lamp Delta van LJ lamps, servies set Ferm Living, fauteuil Cloudscape van Diesel Home.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ruig Rauw Rebels

Een sterke persoonlijkheid met een relaxte lifestyle; daar past een rebels interieur met een rauw randje bij. Met een oude, beschadigde stenen muur, blauw stalen deuren en een betonlook of zwart houten laminaatvloer met een versleten look creëer je de basis voor deze sfeer. Denim blue is de nieuwe hoofdkleur in combinatie met zwart, antraciet en grijstinten. Naast alle harde industriële materialen en no-nonsense vormen in de basis is dit wel degelijk een trendsettend interieur. Want de meubelen zijn met zorg bij elkaar verzameld en laten een mix zien van coole vintage- en luxe designobjecten, zoals de Cloudscape fauteuil van Diesel Home. Dit interieur voelt als je favoriete jogg jeans met damaged look!

Stylingtip

Rebels staat voor tegendraads, anders dan anders en eigenzinnig. Tot en met de kleinste accessoires zoals kaarsen, boeken, schalen, lampjes en servies voer je dit door. Een mooi voorbeeld is het nieuwste servies van Serax, handgemaakt van beton en met een primitief ogende vormgeving. Met zo’n mok zet je nog eens een stevig bakje koffie op tafel! Gooi trouwens nooit je oude jeans weg. Verzamel ze en laat er een patchwork plaid van maken. Het effect van de verschillende kleuren denim van zwart, grijs tot blauw tinten met elkaar maakt het uniek en origineel. Voer de binnenkant met een fleece voor extra comfort. Of maak zélf iets simpels zoals een kap voor je bedlamp of een sierkussen.

Ruig-Rauw-Rebels_Desso2.jpg

Foto links: Luxe Laminaatvloer van Tarkett. Foto midden: Louis Vuitton SS16. Foto rechts: Serax collect FCK 2016