160930 - Oktober Woonmaand beeld Wat is jouw stijl_.jpg

Bron v.l.n.r.: Zebra en Franje kussens van Kidsdepot.nl, dekbedovertrek van Ihanna Home via set-agency.nl, tripod bijzettafel van Coming.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Oktober Woonmaand

Oktober is de leukste Woonmaand van het jaar, want dan staan alle woonwinkels en hippe conceptstores vol met noviteiten en de mooiste sfeerpresentaties. Ga er dus op uit! Geniet van een dagje woonwinkelen met vriendinnen of neem je vriend mee naar het grootste woonevenement van het jaar: de VT Wonen & Designbeurs. Zo ontdek je welke woonstijl bij jou past!

Heerlijk om met de start van het najaar eens extra aandacht te geven aan je interieur. Het mag allemaal wat warmer, behaaglijker en gezelliger worden. Decoreer je bank met trendy sierkussens en plaids, laat een kleed op maat maken in een warme naturel of pasteltint en kies wat nieuwe lampjes als sfeermakers in de avond. De nieuwste meubelen, verlichting, stoffen en accessoires worden nu, tijdens de Oktober Woonmaand, in de winkels gepresenteerd. Je kunt vaak vrijblijvend interieuradvies krijgen en met een stylist in de hand is het makkelijk en snel decoreren volgens de laatste woonstijlen en trends. Je kunt veel van deze topstylisten ontmoeten tijdens de VT Wonen & Designbeurs die van 27 september tot en met 2 oktober plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. Wij geven je alvast een voorproefje van al dat moois en nieuws voor in huis.

160930 - collage 3 oktober woonmaand wat is jouw stijl.jpg

Bron links/rechts: Desso&Ex tapijt van dessotarkett.nl, Bron midden: nieuw servies van Dassie Artisan via leeff.com

Mix naturel met blauw

Natuurlijke kleuren en materialen zijn een mooie basis voor je interieur maar met de trendkleur blauw geef je de sfeer écht een nieuwe look & feel; van denimblauw tot indigo en van pastelblauw tot zwartblauw. Het nieuwe servies van Dassie Artisan is met de hand gemaakt en de donkerblauwe kleur combineert prachtig met een verweerde houten tafel en de vintage uitstraling van de nieuwe tapijtcollectie Desso&Ex.

160930 - collage 4 oktober woonmaand wat is jouw stijl.jpg

Bron v.l.n.r.: Kastsysteem van flexform.it, cognackleurig leer op de catwalks fall/winter 2016, nieuwe tegelcollectie en meubelen van topontwerper Piet Boon via pietboon.com

Retro stijl

Met cognac, leer, fluweel en keramiek creëer je een nieuwe retrostijl in huis die doet denken aan de jaren zeventig. Top ontwerper Piet Boon presenteert dit najaar een nieuwe tegelcollectie en laat daarbij glans terugkomen in het interieur. Het vleugje retroglamour en luxe wordt versterkt door materialen als leer en fluweel in cognackleur.

160930 - collage 2 oktober woonmaand.jpg

Bron links: Nieuwe tapijtcollectie Parade Touch eXtra van dessotarkett.nl, Bron rechts: eetkamer van coming.nl

Toon-op-toon met grijs

Opvallend veel grijstinten in de najaarscollecties voor 2016. Mix grijs met wit, zwart en vergrijsd hout en de sfeer is aangenaam rustig en minimalistisch. Dankzij een groot kleed en gestoffeerde bank en eetkamerstoelen is het toch warm en behaaglijk. Hou jij van rust in huis en een woonstijl die minimalistisch is maar wél sfeervol? Dan is het grijze kleurenpalet perfect voor jou!