Bron-Tapijtcollectie-Soft-Sense-van-Parade,-www.dessotarkett.nl.jpg

Bron: Tapijtcollectie Soft Sense van Parade, www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Niet te geloven zó zacht!

Droom jij weleens van een slaapkamer waarin alles super comfortabel en zacht is? Word wakker en ervaar zelf hoe heerlijk de nieuwe tapijtcollectie Soft Sense aanvoelt! Dit tapijt is perfect om kamerbreed in je slaapkamer te leggen voor een optimaal gevoel van wellness. Maar je kunt er natuurlijk ook een luxe kleed voor in de zitkamer van maken. Door de kort gesneden pool lijkt de zachte textuur van dit tapijt net op zijde. De mooie vleug geeft een extra chic en modern gevoel!

Kleuren en materialen uit de natuur

De Scandinavische woonstijl is ook in Nederland heel populair omdat het zowel trendy als tijdloos is. Het is de perfecte balans tussen modern en landelijk wonen, met naturellen kleuren die zorgen voor een rustgevende sfeer. Dat geldt ook voor de materialen die duurzaam zijn en ‘uit de natuur’ komen. Hout, wol, leer, zijde en katoen worden gecombineerd met duurzame en synthetische garens. Deze zijn recyclebaar en hebben de look & feel van ‘fijn zand’, zoals het Soft Sense tapijt.

Deze nieuwe tapijtcollectie bestaat uit 9 naturellen kleuren die doen denken aan klei, leisteen, zand en kiezelstenen. Perfect voor in de slaapkamer als je aan het studeren bent, heerlijk ligt te slapen of gewoon lekker languit op de zachte vloer ligt met muziek op.

Interieurtip

Voor een goede akoestiek leg je de nieuwe tapijtcollectie Soft Sense kamerbreed in je slaapkamer. De naturelle kleuren en de zachte textuur brengen optimaal comfort en sfeer.

Bron-Tapijtcollectie-Soft-Sense-van-Parade,-www.dessotarkett.nl_2.jpg

Bron: Tapijtcollectie Soft Sense van Parade, www.dessotarkett.nl

De nieuwe trendkleur bruin

Ben je er al een beetje aan gewend? De nieuwe trendkleur bruin verovert in rap tempo ons interieur. Als je gaat voor deze natuurlijke look, begin dan bij de basis; de vloer! De nieuwe tapijtcollectie Soft Sense is met zijn naturellen kleurenpalet een perfecte keuze. Vooral de mooie matte optiek en de super zachte textuur maakt dit tapijt een must have.

SoftSense_wat-is-jouw-stiijl_3.jpg

Bron v.l.n.r: hanglamp en fauteuil uit de collectie S/S ’17 van flamant.com

Stylingtip slaapkamer

Dit zijn functionele sfeermakers in de slaapkamer! Een mooie hanglamp boven je nachtkastje geeft niet alleen goed licht maar draagt ook bij aan de landelijke sfeer, door de combinatie van hout met gevlochten touw. Ook de fauteuil is qua formaat en ‘teddy’ bekleding perfect om bij de hand te hebben in de slaapkamer; overdag om even uit te rusten en s ‘avonds om je kleding op uit te hangen.

Probeer het zelf uit

Wist je dat je een gratis staal van de nieuwe tapijtcollectie Soft Sense aan kunt vragen om zelf te voelen hoe lekker zacht dit kleed is én of jouw favoriete kleur past bij de rest van je interieur? Klik hier

Waarom Soft Sense?

  • ijzersterk tapijt geschikt voor intensief gebruik
  • duurzaam en gerecycled
  • goede akoestische eigenschappen
  • super zacht
  • naturellen kleuren
  • betaalbaar, kamerbreed kost Parade Soft Sense €109,- per strekkende meter (400 cm breed)