Met de Patterns Shades tapijtcollectie maak je een uniek vloerkleed op maat dessotarkett.nl.jpg

Bron: dessotarkett.nl, met de Patterns & Shades tapijtcollectie maak je een uniek vloerkleed op maat.

AddThis disabled due to cookie consent.

Mix & Match met Desso Patterns & Shades tapijt

Met tapijt uit de nieuwe Patterns & Shades collectie van Desso Home krijgt je interieur een persoonlijk en doorleefd karakter.

Duurzaam tapijt

Het mixen van woonstijlen past goed in het interieur van nu. Maak je eigen persoonlijke woonstijl met creatieve combinaties van modern met vintage en industrieel met design. Met de nieuwe Patterns & Shades collectie van Desso Home haal je een tapijt met een persoonlijk en doorleefd karakter in huis. Het is chique maar ook stoer. Je kunt de Patterns vloerkleden met vervaagde klassieke dessins perfect combineren met de Shades vloerkleden die een betonlook hebben. Deze tapijt collectie is duurzaam gemaakt van ECONYL® garens, afkomstig van oude visnetten uit de oceaan. Zo draag je met dit tapijt een steentje bij aan de ocean clean up!

Desso Patterns Shades tapijt geeft je interieur een persoonlijk karakter dessotarkett.nl.jpg

Bron: dessotarkett.nl, Desso Patterns & Shades tapijt geeft je interieur een persoonlijk karakter.

Mix & Match met tapijt

Breng je vloer tot leven met de Patterns & Shades collectie door te spelen met verschillende kleuren of door de vervaagde dessins te combineren met de rauwe betonlook. Zo verdeel je optisch de ruimte of loopt de slaapkamer naadloos over in de gang met behoud van de behaagelijke sfeer. Voor een modern-klassieke sfeer kies je voor het Patterns tapijt. De vervaagde patronen doen nostalgisch aan. Door de vilten rug afwerking ontstaat extra comfort, warmte- en geluidsisolatie; ideaal voor een geruisloze omgeving waar je ongestoord kunt slapen of werken. De Patterns & Shades collectie is verkrijgbaar als kamerbreed tapijt of als kleed-op-maat. Bij deze laatste optie kun je kiezen tussen twee verschillende afwerkingen: blindband of feston

Bron dessotarkett.nl Patterns Shades collectie is een tapijt met een stoere look en vervaagde klassieke patronen.jpg

Bron:dessotarkett.nl, Patterns & Shades is een tapijtcollectie met een stoere look en vervaagde klassieke patronen.

Industriële woonstijl

Hou jij van de industriële woonstijl? Dan is een vloerkleed uit de Patterns & Shades collectie ideaal. Je kunt kizen voor denim blauw of beton grijs en dit mixen met meubelen en accessoires van metaal, leer en glas. Met het Shades tapijt kun je grote ruimtes goed kamerbreed stofferen en nog steeds een eigentijdse uitstraling creëren. Het tapijt is eenvoudig te reinigen en geschikt voor intensief gebruik.

Een modern klassiek interieur met het Shades tapijt en de trendkleur goud dessotarkett.nl.jpg

Bron: dessotarkett.nl, een modern klassiek interieur met het Shades tapijt en de trendkleur goud.

Modern klassiek

De New Classic woonstijl is een mix van moderne en klassieke elementen in één interieur waardoor de sfeer een verrassende uitstraling krijgt. De trendkleur goud zorgt daarbij voor een vleugje glamour! Kies je voor een in het oog springende bank met klassiek patroon, dan zorgt een op maat gemaakt kleed uit de Shades collectie voor een mooie balans. Dankzij de speciale hoog-laag tuft techniek ziet de lussenpool er verweerd uit en voelt verrassend zacht aan. Het ‘shades’ kleed op de chique houten vloer zorgt ervoor dat het zitgedeelte net wat meer behaaglijkheid en gezelligheid heeft, zonder te veel de aandacht te trekken.

Gebruik Desso Patterns Shades tapijt als kleuraccent in je interieur dessotarkett.nl.jpg

Bron: dessotarkett.nl, gebruik Desso Patterns & Shades tapijt als kleuraccent in je interieur.

Geel als sfeermaker

In een strak design interieur is een op maat gemaakt kleed uit de nieuwe Patterns & Shades collectie een echte sfeermaker. De trendkleur geel komt goed tot z’n recht dankzij de verweerde uitstraling van het kleed en de klassieke patronen. De moderne meubels gecombineerd met accessoires zoals leren kussens en plaids en vazen in hetzelfde kleurenpalet maken van het interieur een geheel.