Glamour-velvet_wat-is-jouw-stijl_1.jpg

Bron v.l.n.r: Parade Palazzo tapijtcollectie, outfit van Dries van Noten SS16, sfeerbeeld via haymespaint.com.au, outfit van Nina Ricci Resort 2017, Kershaw panel van Nina Campbell voor osborneandlittle.com, hanglampen van curiousa.co.uk, PIi bijzettafel van Classicon.com

AddThis disabled due to cookie consent.

Het nieuwe glamour gevoel

Ben jij klaar voor de nieuwste trend op interieurgebied? Laat dan de glamour lifestyle anno 2017 maar komen! Niet alleen met de komende feestdagen, maar het hele jaar door willen we een gevoel van luxe en glamour. Onder invloed van de retrostijlen uit de vorige eeuw komt een vleugje nostalgie terug in huis met kamerbrede zachte kleden, luxe zitmeubelen en gekleurde sfeerlampen. En vergeet ook niet zelf je look wat extra glamour te geven. Laat de glans en glitter maar komen, wij zijn er klaar voor!

Speel met glans

Ga voor een spannende kleurencombinatie: mix diepe blauwtonen met raspberry, een tikkeltje marsala en fuchsia voor een modische sfeer. Decoreer je muur met een kunstzinnig behang met de look van marmeren wandpanelen. Speel met glanzende materialen zoals fluweel en satijn, maar besteed ook aandacht aan luxe, zacht tapijt, zoals de Parade Palazzo collectie. Dit tapijt heeft, dankzij de gesneden pool, net als fluweel een prachtige vleug waardoor je een nog rijkere uitstraling krijgt.

Glamour-velvet_wat-is-jouw-stijl_2.jpg

Bron v.l.n.r.: Parade Palazzo tapijtcollectie, outfit Bottega Veneta FW16, sfeerbeelden via new-sofa.com,

Kies je kleur

In deze luxe zitkamer zie je meteen dat het grote grijs/paarse kleed de echte sfeermaker is. Voeg 'glamour' accessoires toe zoals mohair sierkussens, wollen plaids met franjes, gekleurde mondgeblazen vazen en romantische plateaus vol kaarsen in roze- en nudetinten. Wij gaan echter graag een stapje verder; schilder je muur in indigoblauw en haal die fluwelen bank in huis. Het mag weer: go glam!


Lees ook: Woonmodetrend Boogie Nights