Desert-Storm_Desso2.jpg

Foto v.l.n.r.: Mok uit de collectie When Cha Meets Tea van Amanda Tong, rugzak van Juuty, outfit Belstaff SS16, outfit Alberta Ferretti SS16.

AddThis disabled due to cookie consent.

Desert Storm

Doe je ogen dicht en waan je op de uitgestrekte vlaktes van een woestijn met grillige rotspartijen en geribbelde zandduinen. De natuurlijke kleuren en grove structuren van dit onherbergzame landschap vormen de inspiratie voor de trend Desert Storm. We zien toon-op-toon paletten van zand, klei, modder en steen met structuren veroorzaakt door erosie, wind en zon. Prachtige nieuwe bruin en canvas kleuren combineren mooi met wit en crème.

Het interieur bouwen we op uit natuurlijke materialen zoals verweerd hout, steen, gevlochten riet en linnen. Hard en zacht zijn in harmonie. Met subtiele accenten geef je de woonstijl richting. Voeg goud en messing toe voor een vleugje glamour of combineer met donkergroen en leer voor een stoere look. Meubelen en accessoires zijn handgemaakt en hebben een etnische, primitieve uitstraling.

Ook zachte oppervlaktes zien we in het decor. Tapijt met een kort gesneden pool dat zo zacht is dat je op je blote voeten wel móet denken aan een door de zon opgewarmd zandstrand. Voor de ramen semitransparante linnen gordijnen die zacht wapperen door de zomerbries die binnenkomt. Heerlijk zwoel en warm!

Desert-Storm_Desso.jpg

Foto links: fotobehang Wood van Rebel Walls, bedtextiel van Flamant, tapijt Touch van Parade. Foto rechts: kunstobject van benandsebastian voor MINDCRAFT15. Tafel met mycelium experimenten van The Growing Lab. Mok uit de collectie When Cha Meets Tea van Amanda Tong. Tapijt Touch van Parade. Kast Stalactite uit de collectie Landscapes & Stalactites van Gunilla Zamboni voor Gupica. Outfit Joseph resort ’15.

Stylingtip

Laat een ‘Desert Storm’ door je slaapkamer gaan en creëer een relaxte sfeer met een verzameling natuurlijke kleuren, materialen en structuren. Het nieuwe bruin heeft een verrassend effect, maar laat hierbij vooral je fantasie de vrije loop. Een decoratief sierkussen met een folklore dessin, een fotobehang met verweerd hout, een trap, een oude kist als bijzettafel en styling accessoires zoals oude flessen, cactussen maar ook een gehaakte plaid of een sjaal met franjes brengen leven in de brouwerij. Meerdere laagjes op je bed is niet alleen stijlvol en decoratief, het is ook handig. Naar mate de temperatuur stijgt, slaap je uiteindelijk onder een heerlijk koel linnen laken en maak je de kamer de volgende ochtend weer snel gezellig door de plaids en sierkussens weer op je bed te leggen.