Denim_wat-is-jouw-stijl_1.jpg

Bron v.l.n.r: tapijtcollectie Denim van Desso, sfeerbeeld via designhunter.co.uk, hanglampen van FermLiving.com, outfit van Tibi resort '17 en Frame SS17, tubelamp Musset 88 van Studio.Sammode.net, schaal Indigo Storm van TwentyTwentyone.com

AddThis disabled due to cookie consent.

Denim blauw past bij jou

Het wordt steeds leuker om je interieur een trendy update te geven. Wat dacht je van de Denim woontrend; net zo relaxed en modisch als je nieuwste Levi’s jeans! De collecties verf, stoffen, meubels, behang én tapijt voor 2017 hebben allemaal één ding gemeen; je kunt ze nu toepassen in je interieur in de nieuwste trendkleur denimblauw. Ook het materiaal denim wordt letterlijk gebruikt als gordijnstof, als bekleding van kussens én als randafwerking van een stoer kleed. Je combineert denim met allerlei andere blauwtinten; van hemelsblauw tot indigo.

Denimblauw past bij jou

Denim is niet meer weg te denken uit de modetrends en binnenkort ook niet meer uit ons interieur. We gaan voor denimblauw als nieuwe kleur én materiaal in huis. Je kunt het toepassen in een industriële en moderne woonstijl; de relaxte, stoere en ‘onverwoestbare’ uitstraling van denim is functioneel en tijdloos. Door blauw te mixen met wit, zwart en naturellen creëer je een mooie nieuwe sfeer die jong en oud aanspreekt.


Denim_wat-is-jouw-stijl_2.jpg

Bron: de nieuwe DESSO Denim tapijtcollectie van dessohome.nl

Denim op de vloer

We hebben een verrassing voor onze fans van wat-is-jouw-stijl? De nieuwe tapijtcollectie DESSO Denim! Dit is dé ultieme manier om de denim look in huis te halen, want deze nieuwe tapijtcollectie bestaat uit maar liefst zeven verschillende denim kleuren en structuren. Deze zachte vloerbedekking leg je kamerbreed of je maakt er een stoer kleed van. Zoals je in deze slaapkamer kunt zien, heeft het tapijt een versleten look. Net als je favoriete jeans. Stoer, modisch en ijzersterk!

Denim_wat-is-jouw-stijl_3_2.jpg

Bron v.l.n.r.: Outfit van Samuji Pre-FW16, DESSO Denim tapijtcollectie van dessohome.nl, servies collectie van BrosteCopenhagen.com, outfit van ChristopherShannon SS17, sfeerbeeld via Thelittledesigncorner.com

Doorleefd en casual

Het industriële woongevoel staat voor een mix van duurzaam design, vintage objecten en stoere materialen. Maar de sfeer is vooral ook persoonlijk en casual met zachte stoffen, breisels, kussens en kleden. Met denimblauw creëer je meteen een rustgevend gevoel want deze werking heeft de kleur blauw. Combineer denimblauw met stoere houten planken of een oude stenen muur voor een doorleefd karakter van je interieur. Zo voel je je altijd op je gemak!