Finally Vinyl_Carefree styling_Dragonfly Grey_27119002.jpg

Bron: vloerkleed Dragonfly Grey uit de Finally Vinyl collectie van Tarkett - www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Carefree styling met vinyl vloerkleden

Zin in een kleurrijke en praktische update van je interieur? Met een nieuw vloerkleed uit de collectie Finally Vinyl van Tarkett haal je een hippe sfeermaker in huis. Groot voordeel is dat de kleden gemaakt zijn van Premium Vinyl waardoor water, vuil en vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. De vloerkleden kunnen intensief worden gebruikt en hebben een luxe look door de afwerking met een festonrand en antislip onderzijde. In een handomdraai is jouw kamer sfeervol en comfortabel. Met 16 verschillende dessins in diverse kleuren, verdeeld in de thema’s Graphics, Botanical, Street Arts en Basics is er voor elke stijl of smaak wel een vloerkleed dat past.

Finally Vinyl_Carefree styling_Dragonfly Grey_27119002.jpg

Bron: vloerkleed Dragonfly Grey uit de Finally Vinyl collectie van Tarkett - www.dessotarkett.nl

DESIGN KLEED VOOR ELKE KAMER

De Finally Vinyl collectie is een vloerkledenconcept mede ontworpen door interieurarchitect Odette Ex voor Tarkett. De inspirerende patronen, van moderne grafische prints tot florale dessins, in hedendaagse kleuren geven elk interieur een echte ‘boost’. Perfect te combineren met een houten, stenen of betonlook vloer. Voor elke ruimte is een passend kleed te vinden binnen jouw woonstijl… De kleden maken van elke woonruimte in een handomdraai een extra sfeervolle en comfortabele plek.

Stylingtip: Laat de trendy kleuren uit het vloerkleed terugkomen in de rest van het interieur en gebruik in de styling met accessoires één felle contrasterende accentkleur.