NewClassic_Interieurtip_Zitkamer_LR_1.jpg

Foto: sfeerbeeld met de bank Luna van fritzhansen.com

AddThis disabled due to cookie consent.

Zoek de warmte op

Nieuwe trendkleuren terra oranje, pastel abrikoos in combinatie met grijs verrijken het New Classic interieur. Klassieke decoraties zoals wandpanelen, lambrisering en ornamenten in combinatie met een donkere houten vloer vormen samen een perfect decor voor de inrichting. De materialen fluweel en gekleurd glas zijn en vogue dus laat ze terugkomen in banken, vazen en sidetables voor een modern-klassieke uitstraling.

NewClassic_Interieurtip_Eetkamer_LR_4.jpg

Bron: sfeerbeeld Desso Patterns & Shades van www.dessotarkett.nl.jpg

Interieurtip

De klassieke houten vloer leg je in extra lange en brede stroken, in een visgraat patroon of blokmotief. Een praktisch en veel betaalbaarder alternatief is een laminaat of vinylvloer van Tarkett met een ‘niet van echt te onderscheiden’ look van een houten vloer. Met een gedessineerd kleed versterk je de klassieke sfeer in huis. Kies een vervaagd klassiek patroon uit de Patterns & Shades collectie en geef de kamer hiermee een doorleefde, nostalgische look.

NewClassic_Interieurtip_Zitkamer_LR_2.jpg

Bron: sfeerbeeld van aytm.dk, fauteuil, Kite van gamfratesi voor porro.com.

Stylingtip

Een verzameling vazen van gekleurd glas versiert de sidetable in het New Classic Interieur.

Let erop dat je verschillende vormen en hoogtes bij elkaar combineert, bij voorkeur met een messing accessoire erbij. Eén tak of bloem is al voldoende om de decoratie tot leven te brengen.

NewClassic_Interieurtip_Zitkamer_LR_3.jpg

Bron: sfeerbeeld van fogia.se, tafel Palette JH8 van andtradition.com