5142.00.027 Header natural living magazine.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

We stellen je voor aan onze nieuwste woonstijl: een modern klassiek interieur

Ben jij dol op ornamenten? Krijg je maar geen genoeg van rijke materialen, word je blij van diepe kleuren en zijn chique spullen bij jou favoriet? Dan moet je onze website de komende weken in de gaten houden! We vertellen je namelijk alles over hoe je een modern klassiek interieur creëert en zo de New Classic stijl in huis haalt. Van binnenkijkers tot hotspots en van trendreports tot do it yourself artikelen; een woonstijl zelf toepassen was nog nooit zo makkelijk.

Gek op een modern klassiek interieur?

De New Classic woonstijl is decoratief, rijk en soms zelfs bijna bohemian. Meubels in een modern klassiek interieur zijn vaak niet zomaar van stof of leer, maar eerder van een bijzonder soort stof of een leersoort die luxe uitstraalt. Kleden in New Classic interieurs doen vaak denken aan het eeuwenoude Perzische tapijt, ze zijn gedessineerd en hebben een prachtige feel. We zien zachte texturen en stiekem ook veel goud. Heerlijk toch? Een beetje glamour in huis. Voor een modern klassiek interieur gaan we keer op keer op zoek naar de match van het rijke verleden met het strakke en moderne nu.

Modern klassiek Interieur op verschillende manieren...

De komende weken laten we je zien hoe onze editor Marjolein van den Broek de New Classic stijl in huis haalde, we bezoeken verschillende modern klassieke hotspots door het hele land en uiteraard vertelt trendwatcher Monique van der Reijden je het een en ander over trends die goed aansluiten op de New Classic woonstijl. Je kunt onze afbeeldingen stuk voor stuk pinnen, dus maak alvast een New Classic Pinterest bord aan en verzamel daar alle afbeeldingen die je inspireren. Wist je overigens dat we ook heel veel moois delen op Instagram en Facebook? Druk dus gerust op de follow-buttons, dan blijf je op de hoogte van onze laatste tips, trucs en trends…