5142.00.027 Header Desso Winactie winnaar bekend.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

We hebben een winnaar van het vloerkleed!

Fijn hoor, zo’n vloerkleed onder je voeten. Lekker zacht en warm. In de winter lijkt dat nog eens extra het geval te zijn. Bovendien zorgt een vloerkleed voor een rijk gevoel in je interieur. Mist jouw huis wat sfeer en karakter? Een vloerkleed onder de zithoek of eettafel lost dat probleem razendsnel op. En een kleed in je woonruimte is ook nog eens goed voor de akoestiek. Genoeg redenen dus om deel te nemen aan onze win-actie… Wat een enthousiasme weer voor deze win-actie! We hebben wederom ontzettend veel reacties binnen gekregen. Logisch, want je maakt natuurlijk niet elke dag kans op zo’n mooi vloerkleed. De winnaar is geselecteerd. Nieuwsgierig? Ik maak hem of haar hieronder bekend...

De winnaar van het vloerkleed

Velen van jullie maakten een keuze uit de kleden uit onder andere de Desso&Ex, Desso Patterns of Parade Contessa collectie. Jullie kozen een favoriet die je graag in huis zou willen. Alle inzendingen zijn verzameld en de uitslag is bekend..... De gelukkig winnaar van een schitterend nieuw vloerkleed is: Patrick. Gefeliciteerd Patrick, met deze mooie prijs! Geef jouw nieuwe aanwinst een mooie plek in jouw, ongetwijfeld stijlvolle huis.

Op zoek naar wooninspiratie?

Ben je nog op zoek naar een beetje extra inspiratie? Lees dan vooral het artikel van onze trendwatcher Monique van der Reijden over stijlvolle, luxe interieurs en hoe je zie zelf creëert. Of klik eens door naar het artikel dat Marjolein schreef over klassieke hotspots!