5142.00.027 Header new classic algemeen.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je modern klassieke interieur?

De New Classic combinatie zorgt voor een interieur met tijdloze charme. De truc is om eerst te kijken naar wat je al in huis hebt. Waar word je blij van? Is dat die moderne, met velours beklede luxe stoel of zijn dat die authentieke kandelaars? En wat dacht je van die design posters, die hangen misschien mooi boven die klassieke tafel van je. Mixen en matchen van authentieke details met hedendaagse luxe materialen, dat is de truc. Ga voor kleuren en vormen die bij toen én nu passen. Bruin, grijs en groentinten doen het bijvoorbeeld goed. En ook modische dessins met een klassieke touch werken goed in een modern klassiek interieur. Je kunt het natuurlijk ook groter aanpakken en een statement maken met je vloer. Een visgraat of blokpatroon in je laminaat geeft een traditionele look.

Dé tip voor een modern klassiek interieur


Op zoek naar een tip om een modern klassieke sfeer in huis te halen? Probeer iets meer lijn te trekken in al je accessoires. Hoe? Verdeel je accessoires in drie categorieën: Modern, klassiek en overig. Alles wat onder het kopje overig valt, haal je even weg uit de ruimte. Heeft modern of klassiek nu de overhand in je interieur? Dan kun je het nog wat verder uitbalanceren door van een van de twee categorieën nog wat weg te halen of juist bij te kopen.

Ook hier vind je inspiratie


Heb je behoefte aan nog meer tips en trics? Bekijk dan eens wat New Classic hotspots of check enkele ‘do it yourself’ tips. Inspiratie te over. Ik ben benieuwd wat je ermee doet.

Lees ook: New Classic: Slapen in stijl