5142.00.030 Header magazine aanvragen.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Voor iedereen die toe is aan een portie wooninspiratie voor een modern interieur

Heerlijk toch? Zo’n frisse blik, even helemaal opnieuw geïnspireerd worden? We houden je via onze website graag op de hoogte van de laatste woontrends en de leukste tips voor een modern interieur. Daarnaast kun je ons vinden op Instagram en Facebook en tot slot kun je onze afbeeldingen ook nog eens naar hartenlust pinnen via Pinterest. Maar eens in de zoveel tijd is het vooral heerlijk om gewoon lekker ouderwets te bladeren, toch? Lekker al die mooie moderne interieurfoto’s op papier bekijken, in plaats van op een scherm. Goed nieuws: ons nieuwe woonmagazine is uit, daarin inspireren we je volop op het gebied van modern interieur en je kan hem gratis bestellen…

Ben jij nieuwsgierig naar de leukste plekken die helemaal in de Modern Minimal woonstijl gestyled zijn? Goed nieuws: we delen in ons nieuwste magazine de mooiste hotspots met een modern interieur met je.

Zo creëer je een modern interieur

Wil je weten hoe je die moderne stijl zelf in huis haalt? Dan hebben we een paar goede ‘do it yourself’ tips voor je. Van het creëren van een eigen kunststuk tot origami die het leuk doet in een modern interieur; we geven kort maar krachtig een aantal tips.

Meer modern interieur inspiratie in ons magazine

Van binnenkijken bij anderen raak je bijna altijd geïnspireerd. Daarom keken we dit keer binnen bij interieur styliste Anneloes van den Heuvel.

Ben je daarnaast gewoon heel benieuwd naar de verschillende soorten vloeren die Desso en Tarkett aanbieden? We tonen je de mooiste varianten die goed binnen een modern interieur passen. Je vindt er de nodige info over in ons laatste inspiratiemagazine.

Bestel nu gratis het inspiratie magazine
Dus waar wacht je nog op? Bestel snel jouw kopie van ons magazine door je naam en adres achter te laten op onze website en wij zorgen ervoor dat deze gratis bij jou op de mat valt. Alvast heel veel leesplezier!