LVT XL Planken header.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Vloer van de maand: Premium Vinyl planken - Wat zijn ze mooi

Vinyl, dat klinkt misschien sexy als je het over muziek hebt, maar de meeste mensen denken waarschijnlijk niet meteen aan een vloer met een ongelooflijk chique uitstraling wanneer ze het woord vinyl horen. Toch kun je met een goede vinylvloer absoluut een kwalitatieve, moderne en chique sfeer creëren! Wil je ons pas echt geloven wanneer je het met eigen ogen ziet? Kijk dan vooral even verder!

Premium Vinyl planken zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Vooral wanneer de patronen doorlopen van de ene plank in de andere (en dus niet elke plank hetzelfde is) is de suggestie van echt hout erg overtuigend. En dat is mooi, want de uitstraling van hout, dat is waar we van houden.

Vloer van de maand XL planken_03.jpg


Extra leuk vinden we de XL variant van vinyl planken. Met name in grote ruimtes zorgen deze planken voor een extra ruimtelijk gevoel. En in kleine ruimtes zorgen deze planken door de geringe onderbrekingen in de vloer juist weer voor rust. Een keuze om in meerdere ruimtes te overwegen dus.


Vloer van de maand XL Planken_02.jpg

Dan nog even de praktische voordelen (laten we die vooral niet overslaan):

  • Premium VinylXL planken bestaan uit ontzettend soepel materiaal. Dit maakt ze uitermate geschikt voor ruimtes waar je met flinke temperatuurswisselingen te maken hebt. Het materiaal beweegt namelijk gewoon mee.
  • Premium Vinyl leent zich prima voor vloerverwarming.
  • Een Premium Vinylvloer is super makkelijk te onderhouden.


Vloer van de maand XL Planken_01.jpg


Mocht je dus aan het wikken en wegen zijn met betrekking tot het aanschaffen van een nieuwe vloer, sla dan de vinyl variant zeker niet over! En wil je eens in real life meemaken hoe zo’n vinylvloer eruit ziet en hoe hij voelt? Vraag dan gerust een gratis staal aan!