160223-33016.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Tip van Michiel

Wij van ‘wat-is-jouw-stijl?’ helpen je graag om samen een mooi interieur te creëren. Dat doen we met veel plezier, want hoe leuk is interieur en hoeveel mogelijkheden zijn er wel niet? Die oneindigheid kan soms wat chaos met zich meebrengen, zodat we door de bomen het bos niet meer zien. Precies daarom hebben wij vijf woonstijlen ontwikkeld. Misschien ben je er al bekend mee (klik dan door naar alle inspiratie artikelen op deze website), maar mocht dat nog niet het geval zijn, ik leg ze hierna nog eens aan je uit…

Door je eigen stijl (of misschien heb jij wel twee of drie stijlen) te herkennen, wordt het makkelijker om een overzichtelijk, clean of juist speels en creatief interieur te stylen.

Happy Young

Je hoeft geen kids te hebben om deze stijl te snappen. Als jij houdt van kleur, speelsheid, een eigentijds interieur, van mooi én betaalbaar design, van hippe accessoires, zonder het praktische nut van een interieur over het hoofd te zien, dan past de Happy Young woonstijl waarschijnlijk ontzettend goed bij jou.

Industrial Living

Heb jij een voorliefde voor oude pakhuizen en hoge lofts? Word je blij van een stoere sfeer, van bakstenen muren, betonnen vloeren, rauwe randjes en een tikje Berlijn? Ja? Dan voel jij je zonder twijfel, zowel letterlijk als figuurlijk, thuis in een Industrial Living.

Modern Minimal

Strakke lijnen en ruimtelijke beleving passen helemaal in jouw straatje. De ruimte speelt een zeer grote rol in het interieur en daarom houd je van grote raampartijen en hoge muren. Maar ook de balans tussen zwart en wit vind je belangrijk. Accessoires mogen worden toegevoegd, maar niet teveel en het liefst is het écht design. Herkenbaar? Jij richt jouw huis waarschijnlijk het meest passend in op basis van Modern Minimal.

Natural Living

Natuur geeft rust. Zo voel jij dat. En waarom zou je die rust niet heerlijk naar binnen halen? Precies. Er is geen goede reden om dat niet te doen. Dus planten, hout, rotan en linnen horen thuis in jouw huis. Word je ook nog gelukkig van wit en natureltinten? Dan is het helemaal duidelijk; Natural Living is de woonstijl, die het beste bij jou past!

New Classic

Klassiek én modern; als het op deze twee woorden aankomt, kies jij liever niet. Behalve als je het beste van beide kunt kiezen dan. Dan wel. En goed nieuws: op interieurgebied kan dat gewoon. Houd jij van authenticiteit, luxe materialen, landelijke uitstraling en modische dessins? Dan is de New Classic stijl jou op het lijf geschreven.