Bron iD Supernature visgraat PVC Forest Oak Cotton, vloerkleed Parade Colour King 117 van www.dessotarkett.nl.jpg

Bron: iD Supernature visgraat PVC vloer Forest Oak Cotton, vloerkleed Parade Colour King 117 van www.dessotarkett.nl.

AddThis disabled due to cookie consent.

Stijlvol wonen met een visgraat vloer

De visgraat vloer is bezig met een comeback in élke kamer van het huis. De van oorsprong klassieke visgraat past goed in de hedendaagse woontrends; van New Classic tot Modern Minimal.

PVC visgraat vloer_iD Superanture_004.jpg

Bron: iD Supernature visgraat PVC vloer Forest Oak Ashen en Parade Colour King 121 vloerkleed van dessotarkett.nl

De nieuwe PVC visgraat collectie iD Supernature heeft een ruime keuze in verschillende houtkleuren. Met deze visgraat vloer combineer je de tijdloze uitstraling van hout met de praktische voordelen van PVC. Deze collectie sluit naadloos aan op de woontrends waarbij het draait om de natuur op een duurzame manier in huis halen voor meer well-being. De iD Supernature PVC stroken collectie is milieuvriendelijk gemaakt en dankzij een nieuwe digitale printtechniek heeft de vloer nagenoeg geen zichtbare patroonherhaling meer. Hierdoor is de visgraat bijna niet meer van een massief houten vloer te onderscheiden. Je hebt echter wél de voordelen van pvc stroken die betaalbaar, supersterk en slijtvast zijn. Zo heb je jarenlang plezier van je visgraat vloer.


Natuurlijke uitstraling

De natuurlijke uitstraling van iD Supernature zorgt ervoor dat deze vloer in elke woonsfeer luxe aanvoelt en het totale interieur een upgrade geeft! Daar komt nog bij dat de iD Supernature vloer in bijna elke ruimte te leggen is, al dan niet met vloerverwarming.