Parade Contessa vloerkleed_LaminArt laminaatvloer Tarkett_New Classic header.jpg

Bron: Parade Contessa vloerkleed, LaminArt visgraat vloer beide van dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Smullen van weelde

Laat een luxe glamour sfeer opbloeien in het klassieke interieur door wit en naturelle kleuren te combineren met goud en pastel roze. De visgraat vloer heeft een mooie matte optiek en in combinatie met het grote kleed onder de eettafel heeft de modern klassieke eetkamer de perfecte basis. De grote hoogglans witte eettafel nodigt uit om urenlang aan te tafelen. Het glamour gevoel wordt versterkt door accessoires als grote vazen en sfeerlampen van goud.

NewClassic_Ruimte_Eetkamer_LR_2. final.jpg

Bron v.l.n.r: sfeerbeeld New Classic van dessotarkett.nl, poef Cilindro van theapartment.dk, high tech speaker Beosound Shape van bang-olufsen.com

Ornamenten

Ornamenten worden traditioneel toegepast als lambriseringen op wanden en plafonds maar ook op pilaren, consoles en deuren. Ze maken in het klassieke interieur de ruimte extra chic want ornamenten worden met de handgemaakt en geïnstalleerd. Nog steeds zijn het belangrijke sfeermakers in luxehuizen. Naast de klassieke varianten zijn er nu de high tech ornamenten zoals deze speakers van Bang &Olufsen. Mix & match voor een modern-klassiek gevoel.

NewClassic_Ruimte_Eetkamer_LR_3.jpg

Bron v.l.n.r: gordijn Winona van casamance.com, lampen Trigona S van Leucos.com

Kleurverloop

Is het je al opgevallen dat er steeds meer ‘kleurverloop’ te signaleren is in de nieuwste interieurs? Toegepast in behang, stof of hanglamp speel je subtiel met licht en reflecties! Deze semi-transparante stof kun je gebruiken als vitrage voor het raam maar ook als ruimteverdeler tussen de eet- en zitkamer bijvoorbeeld. De hanglampen geven een sfeervol en diffuus licht en zijn als een luxe sierraad boven de eettafel!