NewClassic_Ruimte_Slaapkamer_LR_1.jpg

Bron: Long Board laminaat en Parade Chanelle vloerkleed van dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Slapen in stijl

De nieuw klassieke slaapkamer is verrassend trendy dankzij de rijke materialen en de warme mix van trendkleuren zoals bruin, terra en pastel roze. Op de vloer leg je een nostalgische vloer zoals een houten vloer of laminaat met extra brede en lange planken of een pvc vloer met visgraat motief. Met hier en daar een zwart en messing accent krijgt de sfeer een nog chiquere uitstraling. Verzamel mooie sierkussens, cashmere plaids en decoreer je nachtkastje met luxe accessoires. Een bijzondere spiegel mag niet meer ontbreken!

NewClassic_Ruimte_Slaapkamer_LR_2.jpg

Bron v.l.n.r: brostecopenhagen.com, sfeerbeeld dessotarkett.nl

Klassieke details

Wil je een modern-klassieke slaapkamer? Ga dan op zoek naar jouw ultieme gevoel van romantiek en luxe. Je brengt dit in het interieur met exclusief behang met grafisch patroon, een rond bijzettafeltje en een collectors item - accessoire, zoals deze gouden schaal ontworpen door Nina Zupanc. De vloer is van hout of natuursteen maar je kunt ook een look-a-like vloer kiezen van vinyl want dat is een stuk goedkoper en heel praktisch in gebruik.

NewClassic_Ruimte_Slaapkamer_LR_3.jpg

Bron v.l.n.r: houten Oak old brown brushed vloer van dessotarkett.nl, behang Oculaire van arte-international.com, schaal Florida van ghidini1961.com