5142.00.034 Banners Summer Sale2_tapijt.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Shop nu een kwalitatieve, mooie vloer met 15% korting

Wat is het heerlijk wanneer er een mooie vloer in je woning ligt. Lik verf op de muur, een knap stel gordijnen en de basis is gelegd! Maar een mooie én kwalitatieve vloer vinden, kan soms knap lastig zijn. Er is veel keuze, maar hoe weet je nou wanneer een vloer echt goed is? Desso en Tarkett ontwerpen hun vloeren dusdanig dat het de leefkwaliteit ten goede komt. Ze produceren vloeren op duurzame wijze en op hoog niveau. Dat voel je, dat zie je, dat merk je en op een gedeelte van de collectie krijg je nu ook nog eens 15% korting.

Het aanschaffen van een vloer kan een kostbare aangelegenheid zijn, dus een korting is prettig en scheelt al snel aardig wat geld. Dat is fijn, zeker wanneer je je hele woning een make-over geeft of net verhuisd bent. Dat is al prijzig genoeg. Maar naast dat de kosten-baten analyse voordelig is zijn de vloeren ook nog eens ongelooflijk mooi, spelen ze op verschillende trends in, gaan ze jaren mee en verbeteren ze de akoestiek.

15% korting op Desso en Tarkett vloeren

Zo’n echt goede vloer waar jij en je gezin, je partner en vrienden volop van kunnen genieten; dat is best wat waard, toch? Je kinderen kunnen er op rond racen met auto’s, je maakt eenvoudig de vinyl vloer schoon in de keuken en wanneer je je bed uitstapt, voelt het tapijt zacht en comfortabel aan je voeten. Geluid wordt geabsorbeerd en sfeer wordt gecreëerd. Een goede vloer in huis maakt een wereld van verschil! Een goede investering dus. Maar waarom zou je meer betalen dan nodig? Precies. Loop daarom nog voor 3 september eens binnen bij de dichtstbijzijnde Desso-Tarkett dealer. Zij bieden verschillende vloeren nu namelijk met 15% korting aan! Je kunt kiezen uit enkele tapijten en verschillende soorten kamerbreed vinyl. Ga voor de vloer die het beste bij jou past en geef je woning een mooie boost.