5142.00.034 Banners Summer Sale 2018_tapijt.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Schitterende vloeren met 15% korting

De vloer in je woning is een van de belangrijkste elementen van je huis. Het is vaak een van de eerste dingen die je als nieuwe bewoners aanpakt wanneer je op een nieuwe plek gaat wonen. En ook als je blijft wonen waar je woont, is het eens in de zoveel tijd heel lekker om van vloer te veranderen. Dat kan door middel van een compleet nieuwe vloer, maar ook door bijvoorbeeld een mooi vloerkleed. Van harde tot zachte vloeren; er zijn heel veel fraaie opties. En op een groot deel van de Desso Tarkett collecties krijg je nu ook nog eens een mooie korting…

Wat? Korting? Ja, dat hoor je goed. Op verschillende vloeren van Desso en Tarkett krijg je nu een mooie korting. En dat is super. Want deze labels leveren kwaliteit met een hoofdletter K. Desso en Tarkett maken niet alleen vloeren voor consumenten, maar ook voor restaurants, hotels, de marine en sportclubs. Je snapt: Leveren aan zulk soort klanten vraagt om vloeren van het hoogste niveau. In een huishouden betreden 2 tot, laat zeggen, 6 mensen dagelijks de vloer. In restaurants, hotels etc. zijn dat er aardig wat meer. De Desso en Tarkett vloeren worden daarom altijd uitvoerig getest en zorgvuldig ontwikkeld. Zo kunnen ze lang mee én dragen ze bij aan jouw gezondheid en welzijn.

Vloeren van Desso en Tarkett zijn kwalitatief en duurzaam

Waar ik op doel is: Een gezond binnenklimaat. Over het algemeen brengen mensen 90% van de tijd binnen door. Een gezond binnenklimaat is dus van het grootste belang. Bij Desso en Tarkett wordt dat klimaat gecreëerd door de Desso AirMaster® for Home.

15% korting op vloeren van Desso en Tarkett

En op een aantal van deze duurzame, kwalitatieve vloeren krijg je nu dus ook nog eens 15% korting. De zomer is in zicht en dat brengt een nieuwe energie met zich mee. Dus heb je zin in een frisse, duurzame wind door je huis? Bekijk dan de vloeren van Desso en Tarkett eens. Van 18 juni tot en met 3 september koop je een vloer van Desso of Tarkett voor 15% minder dan normaal. Van de Soft Sense collectie tot Asteranne en van de Horizon collectie tot Atrium Tex; Er is heel veel keuze. En de keuze is aan jou. Maak er wat moois van deze zomer.