170705-16533.jpg

Bron: New Classic sfeerbeeld van dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Ruimte voor luxe

Luxe woonhuizen krijgen allure door ornamentale wand- en plafond decoraties, hoge raampartijen, interieurs die ruimtelijk zijn en gevuld met design klassiekers en op maat gemaakte vloerkleden. Een echte eyecatcher is dan ook het Mies van der Rohe daybed dat midden in de kamer een echt statement maakt. Het kleed, geïnspireerd op klassieke patronen en Perzische motieven, is afkomstig uit de Desso&Ex collectie waarbij je eindeloos patronen en kleuren met elkaar kunt mixen en matchen. Je geeft hiermee de kamer een nostalgisch tintje waarmee de tijden van weleer herleven.

Stylingtip:

De donkere houtkleuren voor de vloer maken een comeback in het New Classic interieur met extra brede en lange stroken voor een exclusieve look. Door te combineren met de trendkleur zwart en slechts een paar luxe accessoires wordt de totale sfeer internationaal en chic!

Bron v.l.n.r Desso&Ex tapijtcollectie, sfeerbeeld dessotarkett.nl, behang Oculaire van arte-international.jpg

Bron v.l.n.r: Desso&Ex tapijtcollectie, sfeerbeeld dessotarkett.nl, behang Oculaire van arte-international.com

Leven in luxe

In het klassieke interieur vormt textiel de basis voor alles; kleden, gordijnen, behang en meubelstoffering zijn op elkaar afgestemd. Ook in de nieuw-klassieke woonsfeer is textiel belangrijk maar zijn de combinaties verrassend en zeker niet altijd gecoördineerd. Juist één muur behangen met een markant dessin, of twee vloerkleden met verschillende motieven in plaats van één groot kleed geven het interieur een moderne draai. Met een design accessoire zoals een zalmkleurige bijzettafel met marmeren blad maak je van je interieur een plaatje!

Bron bijzettafel Thierry van Campbell-rey.jpg

Bron: bijzettafel Thierry van campbell-rey.com

Smaakmakers

De nieuwe trendkleuren groen, blauw en roze geven het New Classic interieur meteen een modische draai. Pas ze toe in klassieke materialen zoals een fluwelen gordijn en bank of in een marmeren bijzettafel zoals dit trendy exemplaar van Campell Rey. De bronzen pootjes zijn karakteristiek voor alle modern-klassieke meubelcollecties van nu. Aflopend van vorm zodat het designobject retro aandoet.

Bron luxe fluwelen bank met franjes van Munnadesign.jpg

Bron: luxe fluwelen bank met franjes van munnadesign.com

Stylingtip:

Dit is misschien wel de beste stylingtip voor het aankomende wonen seizoen fall/winter ‘17-’18; haal nu fluweel en franjes in huis! Deze luxe bank van Munna Design is het ultieme voorbeeld van een nieuw-klassieke bank. De afgeronde vormen maken hem nog mooier.