Natural Living_Ruimte_Woonkamer_LR_1.jpg

Bron v.l.n.r: behang Atacama uit de collectie Graminées van Pierrefrey.com, Studio Nature tapijt van dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Pure luxe uit de natuur

We halen de sfeer van buiten naar binnen in het landelijke interieur. Natuurlijke kleuren en materialen passen altijd perfect bij elkaar met in de hoofdrol verschillende houtsoorten en de trendkleuren groen en geel. Dit interieur is ruimtelijk met veel daglicht want daardoor verbetert onze stemming! Met zachte materialen zoals een groot kleed gemaakt van kamerbreed tapijt neemt het comfort toe. In de grote ruimte kadert het kleed ook optisch het zitgedeelte waardoor je meteen een warm en behaaglijk gevoel krijgt als je lekker languit op deze loungebank ligt. Bij de inrichting geldt het motto: “de perfectie van de imperfectie”. Net als in de natuur hoeft in dit landelijke interieur niet alles strak, recht en clean te zijn. Dit behang dat doet denken aan een door de zon gebleekte en opengebarsten kleigrond maakt een prachtig decor voor deze trendy woonsfeer.

Natural Living_Ruimte_Woonkamer_LR_2.jpg

Bron v.l.n.r: dessotarkett.nl, keramiek van Bloomingville.nl, krijtverf olijfgrijs – 100% biologische afbreekbaar van Amazona.nl

Duurzaam en handgemaakt

Gelukkig willen steeds meer mensen duurzaam wonen en zijn handgemaakte objecten waar tijd en aandacht aan is besteed, dé trend in de designwereld. Je combineert ze met vintage meubelen en accessoires die je voor buiten en binnen kan gebruiken. Een houten kistje, buitenbankje of een bonte verzameling van potten met planten geven het landelijke interieur een decoratieve uitstraling. Ook de tapijtcollectie van Desso Tarkett is duurzaam geproduceerd. Wist je trouwens dat er ook al een 100% natuurlijke krijtverf bestaat? Amazona verf is volledig biologisch afbreekbaar en ambachtelijk gemaakt van minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten. Hierdoor lijkt je muur altijd anders; de tint verandert met het seizoen en de lichtinval, net als in de natuur.

LVT_ID Inspiration 55_Antik Oak Dark Grey_4621003_Natural Living_151007-26536_kleed bewerkt.jpg

Bron: dessotarkett.nl

Natuurlijke vloer

Iedereen droomt van een houten vloer als basis voor het landelijke interieur. Je kunt voor een laminaat vloer kiezen maar kijk vooral ook eens naar de ruime keuze uit zeer praktische én betaalbare vinyl vloeren. Ze hebben de look en ribbelstructuur van hout maar zijn onverslijtbaar en geschikt voor intensief gebruik. Handig en makkelijk schoon te houden en perfect te combineren met een warm kleed in naturel tint. De salontafel gemaakt van rotan maakt de sfeer levendig. Dit wordt nog eens versterkt door grote tropische kamerplanten in buitenpotten. Laat dat zomerse gevoel maar de kamer instromen!