Bron v.l.n.r Desso Modern Minimal van dessotarkett.nl zeepjes via Anthropologie.com Desso Modern Minimal.jpg

Bron v.l.n.r: Stencil Concrete vinyl vloer www.dessotarkett.nl, zeepjes via anthropologie.com, sfeerbeeld www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Monochrome pastel in de moderne badkamer

Het wellness gevoel in de badkamer komt tot leven met de pastelkleuren roze, zalm en zand. Deze tinten verzachten de zwart-witte basis die de meeste moderne badkamers hebben. Een ambachtelijk gemaakte wandtegel geeft de natte ruimte een doorleefd karakter. De verweerde betonlook van de vinyl vloer geeft de totale sfeer een stoere draai en voelt prettiger aan je blote voeten dan een koude tegelvloer. Kies mooi vormgegeven en lekker ruikende zeepjes; het essentiële stylingelement in de badkamer.

Bron v.l.r. iD Inspiration Premium vinyl tegels van www.dessotarkett.nl badkamer via Marie-sixtine.com.jpg

Bron v.l.n.r: vinyl vloer www.dessotarkett.nl, badkamer via Marie-sixtine.com

Kunstzinnig

Geef de vloer in de badkamer een tijdloze uitstraling met een onverwoestbare vinyl vloer met antracietkleurige natuursteen look. Hoe meer ruimte, hoe luxer de badkamer aanvoelt en het vrijstaand bad versterkt dit gevoel nog eens. De wanddecoratie wordt kunstzinnig met een kamerhoge afbeelding in zwart-wit, een fotobehang of juist een pastelroze terrazzo look wandtegel. Zo valt er in de badkamer iets te beleven en is de ontspanning compleet.

Bron v.l.n.r Desso Modern Minimal van dessotarkett.nl wandhaakjes via bijenkorf.nl metteditmer.dk_.jpg

Bron v.l.n.r: sfeerbeeld Modern Minimal van www.dessotarkett.nl wandhaakjes via bijenkorf.nl, metteditmer.dk

Aandacht voor details in de badkamer

In de moderne badkamer is er aandacht voor details, zoals een verzameling wandhaken, rond en spiegelend, want dat geeft je muur een subtiel glamour accent. Maar ook een zwarte designkraan, hippe handdoeken en gekleurde glazen bakjes en glazen verrijken de sfeer en luxe in de badkamer.