Bron v.l.n.r tapijt Sense Marble van www.dessotarkett.nl lamp ed039 van Edizionidesign.com jpg.jpg

Bron v.l.n.r: vloerkleed Sense of Marble en iD SuperNature PVC vloer van www.dessotarkett.nl, lamp ed039 van Edizionidesign.com

AddThis disabled due to cookie consent.

Modern wonen met marmer en groen

Hoe geef je de moderne woonkamer een trendy make-over? Met de trendkleur groen! Je geeft de sfeer een natuurlijke draai waardoor het aangenamer en gezelliger wordt. Dit wordt nog eens versterkt door marmer als materiaal of als print toe te voegen. Ook hiermee refereer je aan de natuur en dat is sfeervol, rustgevend en modisch. De nieuwe collectie Sense of Marble van Desso Tarkett is tapijt met marmeren print waarmee je de zitkamer een moderne look geeft maar ook zorgt voor het nodige comfort.

Bron v.l.n.r Desso Bouquette vloerkleed van www.dessotarkett.nl kast Quadra van Pianca.com _.jpg

Bron v.l.n.r Desso Bouquette vloerkleed van www.dessotarkett.nl, kast Quadra van Pianca.com

Je eigen ontwerp op de vloer

Zeker weten dat jij het ook kan. Ontwerp je eigen vloerkleed en maak iets dat uniek en helemaal persoonlijk is. Zo doe je het. Kies drie kleuren die je mooi vindt en die passen bij de rest van het interieur. Meet in de zitkamer het ideale formaat op voor het vloerkleed. Maak een ontwerp met drie kleurvlakken. Lever je ontwerp in bij een Desso Tarkett dealer en kies je drie tapijt kleuren, bij voorkeur uit dezelfde collectie zodat er geen hoog-laag verschillen ontstaan in het kleed. Voor een modische draai voeg je de trendkleur groen toe. Een groene dressoirkast, een grote kamerplant of je gaat nog verder en kiest voor een groen marmeren schouw. Chic!