Bron Desso Modern Minimal van dessotarkett.nl.jpg

Bron v.l.n.r: iD Inspiration PVC vloer, Desso Rodin vloerkleed beide van www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Meer gezelligheid in de open keuken

Koken, eten en werken in één grote ruimte. De open keuken en eetkamer is de meest intensief gebruikte en populairste ruimte van het huis. Je wilt dan natuurlijk een optimale mix van functionaliteit, duurzaamheid en gezelligheid. De basis is snel gelegd met de nieuwe PVC collectie van Desso Tarkett; ijzersterk, krasvrij maar ook gemakkelijk schoon te maken. De vloer heeft de look van beton en vormt daardoor een stoere basis voor de moderne keuken. Voor onder de eettafel is een kleed op maat gemaakt van een lichtgrijs bouclé tapijt uit de Desso Rodin collectie. Het vloerkleed geeft een luxe gevoel en verbetert de akoestiek. Bij het zelf samenstellen van het keukenblok of keukeneiland is de nieuwste trend om één kast te bekleden met een contrasterende kleur of materiaal. Messing of koper is bij uitstek geschikt om een stijlstatement te maken in de keuken.

Bron v.l.n.r mazeinterior.se fermliving.com Desso Modern Minimal van dessotarkett.nl.jpg

Bron v.l.n.r: sfeerbeelden mazeinterior.se, fermliving.com, dessotarkett.nl

Messing voor een vleugje chic

De moderne keuken wordt gestyled met hippe accessoires voor een vleugje chic. Scandinavische designmerken zijn daarin voorlopers. Trending zijn kleine wandplanken, messing kleurig bestek en steeds meer textiel in de vorm van tafelkleden, placemats, gordijnen en vloerkleden. Zwarte eetkamerstoelen zijn praktisch en tijdloos en geven het markante tafelblad de hoofdrol in deze keuken. De stoere basis voor de moderne keuken.

Bron v.l.n.r Desso Modern Minimal van dessotarkett.nl lamp Phenomena van dechemstudio.com.jpg

Bron v.l.n.r: sfeerbeelden van dessotarkett.nl, lamp Phenomena van dechemstudio.com

Stylingtip:

Modern Mimimalisme hoeft niet saai te zijn. Met gekleurde glazen hanglampen, servies met grafische dessins en tactiele materialen zoals een groot vloerkleed wordt de ruimte sfeervol. Voor een feestelijk diner dek je de tafel met vrolijk gekleurd voedsel en speel je met kunstlicht, gekleurd licht en kaarslicht.