Bron Desso&Ex tapijtcollectie van www.dessotarkett.nl header.jpg

Bron: Desso&Ex tapijtcollectie van www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Industrial Grey

Goed nieuws voor liefhebbers van een interieur met wit- en grijstinten, materialen als beton, oud hout en glas en weinig tot geen dessin. Door een innovatieve mix te maken van harde en zachte materialen is dit interieur niet alleen hot en trendy maar ook gezellig en comfortabel. Want dat is uiteindelijk waar in je dagelijkse leven blij van wordt.

De sfeer verbetert aanzienlijk door de vlakke betonlook vloer te combineren met een voerkleed dat ook een betonlook heeft. Het co├Ârdineert prachtig met de vlakke vloer en geeft net die extra warmte. In de Industrial Grey kleurgroep uit de Desso&Ex collectie zitten verschillende variaties van grijstinten en betonlook prints.

Bron Desso&Ex tapijtcollectie van www.dessotarkett.nl.jpg

Bron: Desso&Ex tapijtcollectie van www.dessotarkett.nl

Stylingtip: luxe huizen kenmerken zich door hoge raampartijen, dure materialen en een mix van exclusieve meubelen en design klassiekers. De modern minimalistische woonstijl die hierbij past is tijdloos en chic. Verrassend nieuw is de aandacht voor kamerbreed tapijt in deze woonstijl. Met een betonlook tapijt uit de Desso&Ex collectie krijgt dit interieur een meer doorleefd karakter dat doet denken aan een luxe loft in New York.