160710 - Header - 5x - Wereldkaarten in huis.jpg

Bron v.l.n.r.: rotkelchens.blogspot.fi, the Jungalow, Eastcoast Creative

AddThis disabled due to cookie consent.

Iedereen is van de wereld. En de wereld is van iedereen.

Reizen, is dat niet het mooiste wat er is? Op verkenningstocht gaan en van elk land waar je komt een aantal mooie ideeën, normen en waarden mee naar huis nemen. Wij van ‘wat-is-jouw-stijl?’ houden ervan: Alles in je spreekwoordelijke rugzak stoppen en langzaam maar zeker een klein beetje rijker worden. Eenmaal thuis wil je vaak in de sfeer van het bezochte gebied blijven hangen, maar wat is dat moeilijk als het Nederlandse leven weer van start gaat. Om ervoor te zorgen dat je al die mooie plekken die je bezocht hebt, écht niet vergeet, kan een wereldkaart als prachtig geheugensteuntje fungeren. Je kunt natuurlijk een wereldkaart ophangen. Maar wist je dat er daarnaast nog zoveel meer mooie mogelijkheden zijn? Wij laten ze je zien.

160710 - De wereld in huis - I believe I can fly - Bron Pinterest (unknown).jpg

Bron: Pinterest

I believe I can fly

Reizen is als het uitslaan van je vleugels. Deze manier van herinneringen bewaren vinden wij dan ook een logische, naast dat het een prachtige wijze is natuurlijk: prik een vlinder op elke plek die je bezocht hebt en de reizen blijven je voor altijd bij.


160710 - De wereld in huis - Black and white - Bron Eastcoast Creative.jpg

Bron: Eastcoast Creative

Black and white

Een zwarte muur is sowieso een mooi statement, maar door er een witte of zilveren wereldkaart op te schilderen, wordt hij extra bijzonder. Combineer de rustige kleuren met een uitgesproken meubel in een knalkleur en kies, als je durft, daarnaast ook nog een lekker heftig tapijt. Jouw interieur krijgt door deze drie trucs in één keer ontzettend veel karakter!


160710 - De wereld in huis - Pin it - Bron rotkelchens.blogspot.fi.jpg

Bron: rotkelchens.blogspot.fi

Pin it

Heb je een wereldkaart in huis? Prik dan punaises op de plekken waar je geweest bent, druk een foto af van jouw mooiste herinnering in die stad of dat land, maak de foto vast aan een touw, knoop deze om de punaise. Et voila! Binnen no time, met een klein budget, heb je een persoonlijke en speelse muurdecoratie gerealiseerd!


160710 - De wereld in huis - All the way - Bron Thejungalow.com.jpg

Bron: The Jungalow

All the way

Een complete muur behangen met een wereldkaart vinden we op zich al een werelds idee. Maar als je daarnaast ook nog zoveel lef hebt om een meubelstuk in exact de kleur van je lievelingsland te schilderen én je durft het kleurrijke feest af te maken met accessoires, die matchen met de kleuren van andere fijne landen, zijn wij overtuigd: jij hebt gevoel voor interieur!


160710 - De wereld in huis - De wereld rond - Bron collegepoison.com.jpg

Bron: Collegepoison

De wereld rond

Deze manier van de wereld in huis halen is heel anders dan de interieurideeën die we je tot nu toe getoond hebben. Wat vinden we dit ongelooflijk creatief, speels en inspirerend: een verzameling globes aan je plafond. Ben je écht creatief? Dan is het absoluut een goed plan om van deze globes lampen te maken. Want het effect in het donker moet in één woord magisch zijn!