iD Supernature een vloer met een natuurlijke look.jpg

iD Supernature, de vloer met een natuurlijke look van www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

iD Supernature; een vloer met een natuurlijke look!

We realiseren ons steeds meer dat we met een goede basis veel meer rust ervaren in ons interieur dan wanneer we ons elke keer laten verleiden door snelle trends en nieuwe stromingen. Wat nieuw en hip is maar tegelijkertijd ook duurzaam en tijdloos ligt steeds vaker dichtbij elkaar.

De natuur is een grote inspiratiebron voor de aankleding van je huis. Met een houten vloer haal je het buiten gevoel naar binnen. Een praktische en duurzame PVC vloer met een houtreliëf dat niet van echt te onderscheiden is, geeft óók dat natuurlijke gevoel. Een PVC vloer is geschikt voor intensief gebruik, geluiddempend en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de nieuwste digitale printtechniek is de iD Supernature collectie zeer natuurgetrouw en heeft geen patroonherhalingseffect. Deze collectie van Tarkett combineert de voordelen van een hoogwaardige PVC vloer met de natuurlijke uitstraling van een houten vloer. Geniet van een interieur in harmonie met de natuur met de brede planken of visgraat patronen van deze nieuwe collectie. Naast hout is er ook een betonlook voor een moderne, industriële sfeer.

iD Supernature PVC stroken van dessotarkett.nl.jpg

iD Supernature PVC stroken van www.dessotarkett.nl

Interieurtip

Wanneer je kiest voor een natuurlijke uitstraling voor je vloer is het zaak deze natuurlijke “look” ook terug te laten komen in andere onderdelen die in de ruimte aanwezig zijn. Vul een kast met voorwerpen van onbehandeld hout en combineer deze met één kleur thema in de vorm van servies, boeken en accessoires. Kies voor kussens in natuurlijke materialen zoals katoen, linnen of wol in dezelfde kleur als je bank. Onderzoek of de poten van je bank of stoel van hout zijn en zichtbaar kunnen worden gemaakt en te combineren zijn met de vloer.