070916 - Luxury Living - Header - Bron Desso hermes.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Hoe persoonlijker je interieur, hoe beter! 3 tips voor een Luxury Living woonstijl

Modetrends komen en gaan, maar er zijn een aantal prestigieuze modemerken die een tijdloze en elegante stijl hebben die nooit verloren gaat. De wintercollecties van Louis Vuitton, Hermès en Escada laten de perfecte mix zien van stijlvol en edgy, modern en klassiek. De warme kleuren en rijke materialen vertalen we door naar de modern-klassieke woonsfeer voor in huis. Je interieur krijgt zo tijdloze charme. Hoe persoonlijker je interieur, hoe beter! Maak daarom altijd een moodboard en combineer jouw favoriete modekleuren met elkaar. Denk eraan dat de basis van elk interieur de vloer is. Wij geven je 3 tips om de woonstijl Luxury Living toe te passen in huis!

Stylingtip 1:

Met een kamerbreed tapijt of vloerkleed op maat uit de hoogpolige Luxury collecties van Desso creëer je een comfortabele en luxe basis. Kies een tapijt met een gesneden poolstructuur, ook wel velours tapijt genoemd, want daarmee krijg je de bekende chique vleug!

070916 - Luxury Living - Bron Desso-Tarkett Lanvin.jpg

Bron: v.l.n.r. Chanelle vloerkleed -dessotarkett.nl, Lanvin FW16/17

Stylingtip 2:

Ornamentale plafonds, een lambrisering afgewerkt met een eigentijdse krijtverf en houten vloeren geven meteen het gevoel van status en allure. Oriënteer je eens op de manieren waarop je hout of lamelparket kunt leggen: met brede stroken versterk je de modern-landelijke uitstraling en met een visgraat of blokpatroon krijg je een de modern-klassieke look.

070916 - Luxury Living - Bron thonet iitala escada.jpg

Bron: V.l.n.r. Thonet Lamp Littala, Escada FW16-17

Stylingtip 3:

Chique accessoires (de details!) maken het verschil. Sierkussens met modische dessins met een classic touch, zoals een pied-de-poule of visgraat, en een luxe bontplaid zijn echte must haves. Door de combinatie met luxe meubelen en accessoires in koper, messing en goud geef je de modern-klassieke sfeer een vleugje glamour mee.