160725 - Header - Fiets aan de muur.jpg

Bron v.l.n.r.: Mommo-design.blogspot.com, Ruemag.com, Home Design etc

AddThis disabled due to cookie consent.

Hang een fiets op in huis!

De Tour de France is afgelopen en wat een race was het weer! De wedstrijd, waarbij renners maar liefst 3.529 kilometer aflegden, kwam afgelopen zondag bij de Champs-Elysees tot een eind. Eerlijk is eerlijk: wij krijgen al spierpijn als we alleen maar denken aan meer dan 3.500 kilometer fietsen en stoppen onze energie liever in het inrichten van huizen. Maar wie zegt dat deze twee passies dit keer niet een klein beetje samen kunnen gaan? Door de fiets-aan-de-muur-trend is het volgens ons prima te combineren! En daarom zetten we een aantal mooie variaties op deze trend voor je op een rijtje.

160725 - Fiets aan de muur - Eenvoud - Bron Comfydwelling.jpg

Bron: Comfydwelling

Compact

Reden nr. 1 om een fiets in huis te hangen: geen ruimte om je dure fiets ergens veilig te stallen. Dan maar op je nek naar boven tillen en er een mooie plek voor zoeken. Vanuit dit idee is de fiets op een gegeven moment een sieraad geworden, dat in verschillende huizen aan de muur pronkt. Het ontbreekt deze bewoners ook duidelijk niet aan smaak, getuige de lampen, het kleurenpallet en de creatieve woonoplossingen, waarvan de fiets aan de muur er één is.


160725 - Fiets aan de muur - Modern Classic - Bron Ruemag.com.jpg

Bron: Ruemag.com

Modern Classic

Indigo blauwe muren, daar is best wat lef voor nodig. Vooral als je het combineert met turquoise stoelen en een rood Perzisch tapijt. Maar in dit geval lijkt alles samen te komen. De jaren twintig spiegel en karakteristieke fauteuils zouden op papier misschien niet matchen met de fiets aan de muur, maar toch klopt dit plaatje. Van A tot Z. Daar kunnen we nog heel wat van leren!


160725 - Fiets aan de muur - Speels - Bron Mommo-design.blogspot. .jpg

Bron: Mommo-design.blogspot.com

Industrieel en zorgvuldig

Dit interieur oogt in eerste instantie kinderlijk eenvoudig maar als je goed kijkt, zie je dat er zeker aandacht aan is besteed. Van de prachtige prent op de muur tot het chique ophangsysteem voor de fiets, en van de minimale hoeveelheid accessoires op het kastje tot het zorgvuldig geplaatste koffieboek. Dit interieur is er één om in te lijsten. Of aan de muur te bevestigen…


160725 - Fiets aan de muur - Warm - Bron Casacombossa.com.br.jpg

Bron: Casacombossa.com.br

Warm en speels

Brick walls, daar zijn we sowieso gek op! Voeg daar een goed kunststuk, een karakteristiek kleed, een fijne stoel waarin je uren kan lezen en een fiets aan de muur aan toe en wij zijn verkocht!


160725 - Fiets aan de muur - Clean - Bron Home Design etc. .jpg

Bron: Home Design etc

Cleaner dan clean

Een fiets in huis hoeft, hoewel je in eerste instantie misschien anders zou denken, helemaal geen chaos te betekenen. Het schoolvoorbeeld hiervan is te zien op deze foto. Strakke meubels, een enkel accessoire op tafel, een mooie fiets aan de muur en verder nul opsmuk. Adem in, adem uit. In deze woning kom je heerlijk tot rust, nadat je je rondje gefietst hebt.