Desso Sense of Marble_volcano red.jpg

Bron: Desso Sense of Marble vloerkleed- en tapijtcollectie - kleur 2105 Rosa - www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Haal het monumentale en natuurlijke gevoel van marmer in huis!

Stel je even voor om de luxe uitstraling van een marmeren vloer te combineren met het comfort en warmte van een zacht tapijt. De nieuwe Sense of Marble collectie doet precies dat! Met een ruime keuze uit wel tien verschillende kleuren en dessins haal je de monumentale look van marmer in huis. Leg dit tapijt kamerbreed zodat het net lijkt alsof er een eeuwenoude marmeren tegelvloer op de grond ligt of maak een kleed op maat in een hippe geometrische vorm.

10 Shades of marble

Door de ruime keuze uit tien verschillende 'marmer soorten' is de Sense of Marble tapijtcollectie toe te passen in verschillende woonstijlen en sluit het naadloos aan bij de nieuwste trends in interieur design. Voor een landelijke uitstraling is het ‘mocca crema’ en het ‘breccia’ dessin als marmer print mooi toon-op-toon te combineren met natuurlijke materialen in het interieur. Met de pastelkleuren ‘rosa’ en ‘breccia’ marmer geef je een
modische draai aan de sfeer.

Desso Sense of Marble_taupe.jpg

Bron: Desso Sense of Marble vloerkleden- en tapijtcollectie - kleur 2022 emperador - www.dessotarkett.nl

Stylingtip

Combineer het Sense of Marble vloerkleed met meubelen en accessoires gemaakt van écht marmer. Dit versterkt het monumentale en natuurlijke gevoel van marmer in de totale ruimte. Ook het mixen met beton, glas, hout en metalen zoals messing en aluminium zorgt voor meer sfeerbeleving. Laat een kleed op maat maken in een markante geometrische vorm zoals een grote cirkel of hexagon. Het kunstzinnige effect is meteen zichtbaar en het comfort van het zachte tapijt is direct voelbaar.