5142.00.027 nieuw jaar-1.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Gelukkig Nieuwjaar!

Het nieuwe jaar is van start. Heerlijk zo’n nieuw begin, zo’n blanco canvas. We hopen in het nieuwe jaar weer op prachtige interieurs in verschillende stijlen. Want in onze huizen mogen we dan voor één stijl gekozen hebben, wanneer het op inspiratie opdoen en verbluft worden aankomt, vinden we elke stijl heerlijk. We blikken alvast een klein beetje vooruit. Kijk je mee?

Wij van wat-is-jouw-stijl? hopen dat 2018 een heel spannend interieur jaar wordt. In 2017 viel ons al op dat mensen steeds meer durven in huis. Van grote planten tot gekke kitch items, de Nederlandse huizen gaan er steeds iets interessanter uitzien. Mooi is dat. Wij moedigen het zeker aan. En als we de trendspotters mogen geloven, gaan we in het nieuwe jaar met veel durf door.

Trends die je zeker kunt verwachten? Color blocking, geometrische vormen, hout en exotische invloeden. Dat klinkt lekker speels en creatief. En weet je wat? We gaan in de praktijk zien dat het dat ook is. Uiteraard kun je aan dit soort trends ook weer je eigen minimalistische, klassieke, natuurlijke of industriële draai geven. Zolang je maar weet wat je eigen stijl is, is er vrij veel mogelijk in huis en blijft het geheel consistent en daardoor kloppend.

We moeten eerst even de wat koude januari en februari maand doorkomen, maar voor je het weet is het alweer maart, slaan we deuren en ramen open en stroomt de inspiratie weer de huizen binnen.

Wij hebben zin in een prachtig nieuw interieurjaar. Hallo 2018!