Worn denim dark 1a.jpg

Bron: Desso Denim vloerkleed

AddThis disabled due to cookie consent.

Geef je werkplek thuis wat extra aandacht

Het is heerlijk om thuis te werken; geen reistijd, lekker rustig, en je hebt alles wat je mooi en sfeervol vindt om je heen. Je wordt niet afgeleid door collega’s, dus je krijgt veel gedaan in weinig tijd. Omdat we dit steeds meer gaan doen, is het een aanrader om je werkplek thuis extra aandacht te geven. Zorg allereerst voor een goede akoestiek; in een industriële woonstijl begin je met een stoer kleed voor warmte, comfort én je dempt tegelijkertijd de werkgeluiden. De verweerde uitstraling van de Desso Denim collectie past hier goed als sfeermaker. Combineer met vintage meubelen zoals een oud stalen kantoortafel en een industrieel ladekastje als opbergplek. Het is leuk om verschillende kastjes naast elkaar te zetten, net als in een oude werkplaats.

Bron vlnr A colour composition van Lars Petter Pettersen_mazeinterior.se en sfeerbeeld van vtwonennl.jpg

Bron v.l.n.r: "A colour composition" van Lars Petter Pettersen, mazeinterior.se, sfeerbeeld van vtwonen.nl

Doe het zelf

Maak je eigen werkplek gezellig en speel met de nieuwe trendkleuren blauw en groen die goed passen in de industriële woontrend. Beits of verf je muur in een mooie matte tint maar laat dezelfde kleur (of net een tintje lichter) terug komen in een tafelblad, boekenplank, kleed of lamp. Zo breng je het interieur in een mooie balans. Kleine smalle plankjes nemen niet veel ruimte in en bevestig je zelf makkelijk aan de wand. Zezijn heel handig in gebruik want je kunt er kleine accessoires, een kunstwerkje, een paar boeken of prikbord op kwijt. Zo heb je een functionele, maar ook decoratieve wand in de werkkamer.

Industrieel_Wonen_PerRuimte_werkkamer_LR_3.jpg

Bron v.l.n.r: Sfeerbeeld dessotarkett.nl, sfeerbeeld van vt-wonen.nl fotografie van Dennis Brandsma, Almara Premium Vinylvloer van dessotarkett.nl

Gelukkig worden van rommel

Ben je creatief en vind je een beetje rommel juist fijn in plaats van alles strak aan de kant. Dan past de industriële woonsfeer bij jou. Je wordt blij van zo’n oude metalen schaar, een stapeltje oude, nog in leer gebonden boeken en een metalen rek vol met kaarten en foto’s die jou inspireren. Je hebt door de jaren een fijne verzameling gemaakt van objecten waar je van houdt omdat je nog precies weet op welke rommelmarkt, in welke winkel of oude garage je ze op de kop hebt getikt. Mooie verhalen waar je aan denkt als je ze ziet. Ze staan prachtig op de betonlook vloer van Tarkett, die een rustige basis vormt en gemakkelijk schoon te houden is.