Natural Living_Interieurtip_Slaapkamer_LR_1.jpg

Bron v.l.n.r: Parade Soft Sense collectie – dessotarkett.nl, grafisch mint behang Ferm Living

AddThis disabled due to cookie consent.

Geef je landelijke interieur een hippe update met olijf- en mintgroen.

Zeker in de slaapkamer hebben naturellen in combinatie met groen accenten een rustgevend effect. En dat is de basis om lekker te kunnen slapen. Hoe meer grafische details, hoe moderner het wordt; denk bijvoorbeeld aan een gedessineerd behang of een sierkussen met grafisch patroon. Speel ook met natuurlijke materialen zoals hout, wol en leer want zo haal je nog meer de natuur in huis. Lichte en verbleekte houtsoorten zijn trendy in deze Natural Living woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een pvc vloer met verweerde houten optiek en mix dit met bedtextiel in mint; zo heb je een sfeervolle slaapkamer.

Natural Living_Interieurtip_Slaapkamer_LR_2.jpg

Bron v.l.n.r: Lamin'Art laminaat vloer van Tarkett – dessotarkett.nl, klippan plaid van Klippan, kussens mint van Klippan

Betere akoestiek

Door zachte materialen toe te passen in je interieur verbeter je de akoestiek en het comfort. Leg in de slaapkamer het tapijt kamerbreed en kies daarbij voor een extra zachte kwaliteit met gesneden pool zoals de Parade Soft Sense collectie. Verzamel plaids en kussens om je bed mooi mee op te maken. Kamerhoge en gevoerde gordijnen zijn een aanrader omdat ze isolerend en licht verduisterend zijn. Zo slaap je nog beter!