160826 - Header - Behang.jpg

Bron v.l.n.r.: 2littlehands.blogspot.pt, Mural Wallpapers, Woonmooi

AddThis disabled due to cookie consent.

Deze muren wil je zien! De mooiste behangetjes.

Gek op witte muren? Dan is dit artikel misschien niet aan jou besteed. Vandaag gaan we je namelijk volop inspireren met allerlei verschillende soorten behang. Hoe levendiger, hoe beter. We willen creativiteit, speelsheid en hier en daar een flinke hoeveelheid fantasie zien. Voor kleur zijn we niet bang als het op behang aankomt, al blijkt ook een bijna kleurloos dessin onwaarschijnlijk mooi en inspirerend te kunnen zijn.

160826 Behang - Bos - Bron Murals Wallpaper.jpg

Bron Murals Wallpaper

Het bos in

Behoefte aan rust als je op de slaapkamer komt? Daar gaat dit behang je zeker bij helpen. Je waant je namelijk midden in de natuur. Wat we ook erg mooi vinden aan dit interieur? De keuze voor een houten vloer, pastelkleurig beddengoed en daarbij matchende bloemen. Door deze keuzes blijft de rust namelijk absoluut bewaard en kun je de bomen haast horen ruisen.


160826 Behang - Zilver - Bron walhalla.com.jpg

Bron: Walhalla.com

Magnifiek metallic

Dit behang is erg rustig en eenvoudig. En tegelijkertijd voegt het echt een dimensie toe aan deze slaapplek. Dat komt door het verweerde uiterlijk, dat zorgt voor karakter. Het metallic-element speelt absoluut een rol. Het is een trend die we op modegebied veel voorbij zien komen, maar ook op het gebied van interieur mag deze trend er zeker zijn!


160826 Behang - Jungle - Bron Murals Wallpapers.jpg

Bron: Murals Wallpapers

King of the jungle

De mooiste bladeren in diepgroen. En dat op je muur. Het is helemaal van nu en maakt dat we het gevoel hebben ons even in de jungle te bevinden. Van varens tot leliebladeren, het tropische gevoel is hier zeker aanwezig. Door de omgeving verder erg rustig te houden, komt het behang perfect tot zijn recht. Precies zoals we dat graag zien.


160826 Behang - Kinderkamer - Bron 2littlehands.blogspot.pt.jpg

Bron: 2littlehands.blogspot.pt

Voor de kids

Een mooi, speels en lief behangetje dat ook nog eens leerzaam is. Weet jij iets beters voor de kinderkamer? Wij vinden dit behang werelds! Bovendien is het een extra goed excuus om niet al te veel te laten slingeren, want dit behang vraagt om vrij veel rust.


160826 Behang - Bloemen - Bron Wonenonline.nl.jpg

Bron: Wonenonline.nl

Bloeiend behang

Met een behang als dit heb je verder niet heel veel meer nodig. Schitterend vinden wij ze, die immens grote bloemen. Klassieke meubels passen perfect bij dit behang. Al doen wat industriƫle meubels het voor dit behang ook prima! De strakke lamp en design kandelaar waar in dit geval voor gekozen is, juichen we in ieder geval erg toe.


160826 Behang - Vlinders - Bron Kleurinspiratie.nl.jpg

Bron: Kleurinspiratie.nl

I believe I can fly

Van dit behang wordt toch iedereen vrolijk? Wellicht is het wel een beetje seizoensgebonden, maar daarom misschien juist extra leuk voor bijvoorbeeld de speelkamer van de kids. Ook dit behang vraagt om vrij veel rust. Een kruk, bankje of kastje mag voor deze muur, maar dan is het wel het mooiste om de muur verder vrij te laten.


160826 Behang - Grafisch - Bron Woonmooi.jpg

Bron: Woonmooi

Grafisch

Dit behang is de meest minimalistische variant in het rijtje en wat vinden we hem mooi! Met haar grafische lijnen, kun je er uren naar blijven kijken. Zet een kastje tegen deze muur en zorg voor een beperkt aantal zorgvuldig gekozen accessoires. Een mooi interieur is hiermee binnen no-time gecreƫerd.


Lees ook: New York, New York. De mooiste lofts.