Bron v.l.n.r_ sfeerbeelden dessotarkett.nl_Asteranne vloerkleed en LaminArt Manor oak vogue laminaatvloer van dessotarkett.jpg

Bron v.l.n.r: sfeerbeeld dessotarkett.nl, Asteranne vloerkleed en LaminArt laminaatvloer van dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

De werkplek: oog voor detail

Met onze laptop op schoot kunnen we overal in huis werken maar het is toch fijn om een plekje te hebben om even in alle rust je werk te kunnen doen. In de modern klassieke woonsfeer draait alles om details! Dus niet zomaar even een kleed, bureau, stoel en lamp. Over elk design object is nagedacht en alles draait om stijl, smaak en luxe. De visgraat vloer in vergrijsd eiken is een belangrijke basis. Voor de akoestiek in de werkkamer is een luxe kleed, afgebiesd met leren band, een échte must-have. Tegelijkertijd creëer je een gevoel van warmte en comfort. De leren bureaustoel schuif je trouwens ook makkelijk aan in de zit- of eetkamer voor een onverwachte maar altijd welkome gast!

Stylingtip: Laat zien dat je oog hebt voor detail en verzamel coole items voor de werkplek; de Monocle Guide is natuurlijk een inkoppertje net als de mooie fotoboeken van vooraanstaande modefotografen en Scandinavische woonaccessoires.

NewClassic_Ruimte_werkkamer_LR_2.jpg

Bron: sfeerbeeld van newworks.dk

Deens design

We kunnen er niet genoeg van krijgen; Scandinavisch design staat symbool voor de ultieme design icons en tijdloos wonen. In de modern klassieke werkkamer is een open kast een perfecte opbergplek voor boeken maar ook accessoires of een decoratieve plant. Het frame van de NewWorks kast is uitgevoerd in messing waardoor de uitstraling retro-chic wordt!

Stylingtip: Laat zien dat je oog hebt voor detail en verzamel coole items voor de werkplek; de Monocle Guide is natuurlijk een inkoppertje net als de mooie fotoboeken van vooraanstaande modefotografen en Scandinavische woonaccessoires.

NewClassic_Ruimte_werkkamer_LR_3.jpg

Bron v.l.n.r: pennenhouder Codify van anthropologie.com, sfeerbeeld newworks.dk, tafellamp Bellevue van andtradition.com

Interieuradvies: Speel met gekleurd glas

Het doet verrassend vertrouwd aan maar toch ook trendy en nieuw; gekleurd glas is de nieuwe hype in het interieur. Van smaragd groene vazen, cognac glazen tot waterblauwe schalen. Laat deze accessoires ook terugkomen op je bureau want dat maakt het meteen een stuk gezelliger!