Industrieel_Wonen_Interieurtip_eetkamer_final_1.jpg

Bron: iD Inspiration Premium Vinyl tegelvloer van Tarkett, vloerkleed uit de Desso&Ex collectie van Desso

AddThis disabled due to cookie consent.

De stoerste vloer ooit

Geef je eetkamer een industriële sfeer en begin bij de vloer; deze Premium Vinyl betontegel is ijzersterk en kan tegen een stootje of karretje! Om het eetgedeelte te kaderen en gezelliger te maken laat je een kleed op maat maken van de nieuwe tapijtcollectie Desso&Ex. De verschillende grijstinten die je terug ziet in de vervaagde klassieke patronen coördineren mooi met de verweerde vloer. Zo krijgt dit interieur een stoere en tegelijkterijd luxe uitstraling. Ook in de meubelen komt de trendkleur grijs weer terug voor een rustgevend gevoel. Voor iets meer dynamiek schilder je de muur in een vergrijsde groene kleur. Zet een verzameling retro keramieke vazen in aardse kleuren op tafel en de sfeer is compleet.

Industrieel_Wonen_Interieurtip_leefkeuken.jpg

Bron v.l.n.r: Almara Vinylvloer, iD Inspiration Premium Vinyl tegelvloer met beton en natuursteen optiek van dessotarkett.nl

Maak plaats voor leer en hout

Heb jij genoeg ruimte voor een grote eettafel in je industriële interieur? Wat dacht je van eentje met een groot houten tafelblad en grof metalen onderstel. Kijk hoe de bruin leren stoelen en de grof houten en leren tafelaccessoires als sfeermakers werken in deze woonstijl. Door hun natuurlijke textuur en kleur krijg je een warmere ambience. Multifunctioneel zijn stoere krukjes om snel even ergens bij aan te kunnen schuiven. Deze exemplaren versterken de sfeer dankzij het ruige tuigleer, grove stiksles en studs. In de nieuwste collecties van HK Living, Diesel Living, Flinders en Loods 5 vind je meubelen, kleden én krukjes die passen in deze industriële Woonsfeer.