160615 - Header - Van deze banken wordt elke papa ontspannen.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

De meest ontspannen banken op een rijtje

Na een drukke werkdag heerlijk op de bank ploffen, wie wordt daar nou niet blij van? Wij in ieder geval wel! Speciaal daarom zetten wij vandaag de allermooiste banken voor je op een rijtje. Zet je sloffen en een goede fles wijn maar klaar en geniet van deze prachtexemplaren.

160615 - 5x de meest ontspannen banken - Vaderdag - Bron Basiclabel.nl 2.jpg

Bron: Basiclabel.nl

Cognac leer

Ja, dit is hem! Zacht leer, de mogelijkheid om volledig de benen te strekken, grote kussens en een ontzettend mooi strak design. Van deze bank wil je toch nooit meer af?!

160615 - 5x de meest ontspannen banken - Vaderdag - Bron Basiclabel.nl.jpg

Bron: Basiclabel.nl

In de hoek

Héél groot, dat is deze bank! De grijze kleur blendt mooi met de witte muren en beige kozijnen. Door kussens uit dezelfde kleurenwaaier te kiezen, wordt er heel eenvoudig eenheid gecreëerd. Ook leuk: deze bank is een fijne bank voor de kids om op te ravotten. Je kunt er met het hele gezin op en hij is daarnaast ook nog eens lekker zacht. Win-win!

160615 - 5x de meest ontspannen banken - Vaderdag - Bron Urban Outfitters.jpg

Bron: Urban Outfitters

Industrieel

Deze bank is klein maar fijn. Hij is compact, waardoor hij perfect in een wat kleiner appartement past en de houten onderzijde geeft de bank een zekere authenticiteit. Door het strakke design, past deze bank mooi thuis bij de woonstijl Industrial Living. Een knusse, maar stijlvolle manier om je avond door te komen!

160615 - 5x de meest ontspannen banken - Vaderdag - Bron FeedPuzzle.com.jpg

Bron: FeedPuzzle.com

Velour

Velour is het helemaal dit jaar. Deze rijke stof oogt chique en warm en maakt daarmee elk interieur af. Voor een bank is dit materiaal helemaal perfect, want velour is heerlijk zacht en leent zich perfect voor een lange avond op de bank film kijken. Popcorn erbij en genieten maar.


160615 - 5x de meest ontspannen banken - Vaderdag - chesterfield bank - bron onbekend.jpg

Chesterfield

De gouwe ouwe Chesterfield kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Deze klassieker past eigenlijk in elk interieur goed, maar in combinatie met enkele vintage items en een paar strakke meubels, vinden wij hem het mooiste. Uitermate geschikt om een goede kop koffie op te drinken.