Bron v.l.n.r iD Inspiration Premium Vinyl stroken en sfeerbeelde van dessotarkett.jpg

Bron v.l.n.r: iD Inspiration Premium Vinyl stroken en sfeerbeeld van dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Groots en sfeervol is de nieuwe luxe voor de keuken

Deze op maat gemaakte keuken is het toppunt van luxe. Ruimtelijk, sfeervol en exclusief. De basis is een Premium Vinyl vloer met brede stroken zodat er een ruimtelijk effect ontstaat. Deze vloer heeft de look & feel van een luxe massief houten vloer maar de praktische voordelen van vinyl. Het gevoel van glamour in de modern-klassieke sfeer wordt versterkt door de prachtige kroonluchter, de ingebouwde tv bij het kookeiland en de koperkleurige accessoires. Een decoratief designobject zoals de bijzettafel van Moooi, geeft de stijl een kunstzinnige en moderne draai.

NewClassic_Ruimte_Keuken_LR_2.jpg

Bron v.l.n.r: ‘hot mug’ kopje en schotel van Fuerstenberg-porzellan.com, barkruk In Between van andtradition.com, Toile de jouy behang uit de collectie Geonature van Eijffinger.com

Stylingtip: zwart-wit

De meest klassieke en tijdloze kleurencombinatie in de keuken is zwart & wit. Tegelijkertijd maak je dit interieur modisch en kunstzinnig door ook met meubelen en accessoires te spelen met zwart en wit. De design barkruk van Tradition en het exclusieve servies van Sieger Design zijn voorbeelden waarmee de modern-klassieke keuken een luxe en hedendaagse uitstraling krijgt. Voeg messing of koper toe als accent voor een vleugje glamour.

NewClassic_Ruimte_Keuken_LR_3.jpg

Bron v.l.n.r: marmeren snijplank Pebble van Normann-copenhagen.com, hanglamp Rune van CTlights.gr

Stylingtip: marmer

We krijgen geen genoeg van marmer in het modern-klassieke interieur. Dit luxe materiaal pas je in de nieuwste trends op een moderne manier toe. Dat houdt in dat het marmer in een hedendaagse vorm, organisch of juist geometrisch, en opvallend geaderd wordt gebruikt. In het zwart-wit of juist in een retro kleur zoals donkergroen. In de keuken zien we marmer als werkblad of achterwand maar ook toegepast in accessoires en verlichting zoals borden, snijplanken en exclusieve hanglampen.

NewClassic_Ruimte_Keuken_LR_4.jpg

Bron v.l.n.r: Almara vinyl vloer van dessotarkett.nl, 3D tegelbehang van arte-international.com

Keukentrend: de look van tegels

In de keuken zijn tegels met een dessin de nieuwste trend. Vloer en wandtegels zijn prachtig maar ook behoorlijk kostbaar. Een goed alternatief is dan ook een vinylvloer van DessoTarkett met een tegeldessin of een behang van Arte met de look & feel van een tegelwand.