170705-16492.jpg

iD Inspiration Premium Vinyl stroken dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Luxe accessoires als eyecatcher

In deze modern-klassieke keuken proef je meteen de chique en luxe sfeer. Het is de mix van klassiek en modern waardoor dit interieur zijn tijdloze charme krijgt. Laat authentieke details in tact en geef het interieur een hedendaagse uitstraling met luxe materialen, kleurencombinaties en vormen die passen bij toen én nu. De vinyl vloer met brede stroken in vergrijsd eiken is een tijdloze basis in contrast met de hoogglans keuken.

NewClassic_Interieurtip_Eetkamer_LR_2.jpg

Bron v.l.n.r: vloerlamp Ambra van davidpompa.com, sfeerbeeld van gubi.com, hanglamp Light Ring van Henge.

Pastel

Je denkt niet meteen aan roze en lila als kleuraccent in de keuken en eetkamer maar kijk even hoe goed het ‘werkt’ om de sfeer te verhogen. Helemaal in combinatie met messing, koper en brons om de modern-klassieke uitstraling te versterken. Boven het kookeiland en eettafel is een cirkelvormige lamp de nieuwste trend. De hanglamp ‘light ring’ van het befaamde Henge is zo’n kroonjuweel in het interieur.

NewClassic_Interieurtip_Eetkamer_LR_3.jpg

Bron v.l.n.r: sfeerbeeld van Sieger by Fürstenberg via fuerstenberg-porzellan.com, theekan Cosy van bredemeijer.nl

Blikvanger

In de keuken en eetkamer zijn functionele accessoires zoals een theepot en servies de beste manier om te decoreren. Nieuwe collecties laten grafische patronen zien en spelen met zwart als accentkleur. De klassieke merken blinken uit in bijzonder materiaal gebruik en verfijning in de vorm.