Finally Vinyl_Carefree Styling_Mixed Materials Pink_27117004.jpg

Bron: vloerkleed Mixed Materials Pink uit de Finally Vinyl™ collectie van Tarkett - www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Een vloerkleed als sfeermaker in huis

Ben jij op zoek naar een grafisch patroon of ga jij toch liever voor een floraal dessin of juist een hippe en trendy look, laat je dan verrassen door de Finaly Vinyl™ collectie. De vinyl vloerkleden collectie bestaat uit verschillende dessins verdeeld in 4 groepen: Graphics, Botanical, Street Art en Basics

Bron vloerkleed Graphics Cubes Brown Finaly Vinyl™ collectie www.dessotarkett.jpg

Bron: vloerkleed Graphics Cubes Brown Finaly Vinyl™ collectie www.dessotarkett.com

Graphics

Grafische patronen zien we in alle woontrends terug. Ze maken de sfeer in je huis modern, decoratief en kunstzinnig en laten zich perfect combineren met stoere materialen zoals hout, leer en jeans. De groep Graphics inspireert met grafische dessins, van streepdessins tot hexagon en van visgraat patroon tot monumentale cirkel motieven. De Graphics vloerkleden hebben een standaard formaat van ca. 170 x 230 cm.

Bron vloerkleed Botanical Leaves Tropical uit de Finaly Vinyl™ collectie van www.dessotarkett.jpg

Bron: vloerkleed Botanical Leaves Tropical uit de Finaly Vinyl™ collectie van www.dessotarkett.nl

Botanical

Haal de natuur naar binnen met botanische dessins, planten, bloemen en natuurlijke materialen zoals hout en rotan. Dit doe je gemakkelijk en betaalbaar met de nieuwe vloerkleden uit de Botanical collectie. Het interieur fleurt er van op en wordt minder ‘hard’ dankzij de ronde vorm van de kleden. De print van grote tropische Monstera en Varen bladeren vermengen meteen met de andere naturelle kleuren in de ruimte. Al snel ontstaat zo een serre en binnentuin gevoel.

Bron: vloerkleed Street Art Heart en Feminist uit de Finaly Vinyl™ collectie van www.dessotarkett

Bron: vloerkleed Street Art Heart en Feminist uit de Finaly Vinyl™ collectie van www.dessotarkett.nl

Street Art

De Street Art kleden zijn bedoeld voor de kinder- of tienerkamer en je maakt er een kunstzinnig en vrolijk statement mee. Zo is er een vrolijk hart voor de in de meisjeskamer of stoere graphic art voor in de tienerkamer. Daarbij komt nog eens dat de akoestiek en het comfort in het interieur verbetert. Het formaat is ca. 125 x 200 cm met als voordeel dat het hierdoor ook in kleine kamers goed toepasbaar is.

Basics

Kies je liever voor een rustige basis dan zijn er in deze uitgebreide collectie ook unikleurige vloerkleden die de optiek hebben van beton en natuursteen in de kleuren beige, denim, grey en mustard. Deze vloerkleden passen bij alle woonstijlen en geven je woonruimte een natuurlijke en neutrale look.


Nieuwsgierig? Bekijk hier de hele collectie