160909 - Header - Badkamers.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Bizar mooie badkamers

Het is de ruimte die je ’s ochtends waarschijnlijk als eerste binnenloopt; de badkamer. Met een slaperig hoofd stap je de ruimte in en begin je de dag met een fijne warme douche. Hoe heerlijk is het als juist die ruimte prachtig gestyled is? Juist. Dat is meer dan heerlijk! Hoewel je bij een badkamer misschien binnen bepaalde kaders denkt; witte tegels versus zwarte tegels of één of twee wasbakken, zijn er nog veel meer mogelijkheden met deze ruimte in huis. Denk bijvoorbeeld aan origineel tegelwerk, frivole handdoeken, planten of een leuke badmat. Wij werden enthousiast bij het zien van de volgende badkamers. Welke is jouw favoriet?

Kleedje op de vloer

160909 - Badkamers - Kleed - Bron Amberinteriordesign.com.jpg

Bron: Amberinteriordesign.com

Deze strakke en cleane badkamer ziet er schitterend uit. De gouden kranen en gouden lijst om de spiegel zorgen ervoor dat deze badkamer straalt. Het zwarte tegelwerk zorgt voor extra rust, maar de echte eyecatcher is het kleedje op de vloer. Deze geeft de badkamer karakter. Precies zoals we het graag zien. Wel even van tevoren goed bekijken hoe je een dergelijk kleed kunt reinigen, want een badkamer kleed moet uiteraard af en toe goed schoongemaakt worden.

Onwijs mooi tegelwerk

160909 - Badkamers - Tegeltjes- Bron Domino.com.jpg

Bron: Domino.com

De tegeltjes in deze badkamer zijn subliem te noemen. Vooral ook omdat ze op Marokkaanse wijze in een rechthoek aangebracht zijn. De plant in de hoek zorgt samen met de koperen kranen voor nog een extra exotisch tintje en de lichte kleuren in de rest van de ruimte houden het geheel rustig. Chapeau voor degene die dit bedacht heeft.

Vintage in de badkamer

160909 - Badkamers - Groene tegels - Bron anothersideofthislife-cate.blogspot.fr (2).png

Bron: anothersideofthislife-cate.blogspot.fr

De vintage trend is op veel plekken terug te zien, maar in de badkamer is deze toch echt ondervertegenwoordigd. Jammer! Want op deze plaat zien we perfect hoe een goede kast, retro spiegel en oude foto de ruimte helemaal af kunnen maken. De groene tegels ondersteunen het oldschool gevoel en geven wat kleur aan de ruimte.

Chiquer dan chique

160909 - Badkamers - Marmer - Bron Arkpad.jpg

Bron: Arkpad

In deze badkamer waan je je in een heus paleis! Het schitterende marmer vormt in combinatie met het goud en de spiegels zo’n ongelooflijk rijke combinatie, dat je bijna niet weet waar je moet kijken. En dat terwijl het geheel toch echt kinderlijk eenvoudig is. Strakke lijnen, eenvoudige elementen en een beperkte selectie aan kleur. Wat een goede materiaalkeuze al niet kan doen…


Een prachtige houten vloer

160909 - Badkamers - Houtenvloer - Bron Bloglovin.jpg

Bron: Bloglovin

Alsof je een romantisch landhuis in Frankrijk binnenstapt, zo ziet deze badkamer er uit. De verdeelde raampjes, het prachtige witte tegelwerk en de strakke wastafel werken hier aardig aan mee. Het karakter van deze ruimte wordt echter bepaald door de prachtige eikenhouten vloer. Deze vertelt namelijk dat dit huis een geschiedenis heeft. En precies daardoor begint deze ruimte direct te leven.

Lees ook: Ornamenten maken elk huis stijlvol