2018-07-26 DSC1228_recht.jpg

Bron: interieurontwerp van www.dutchstylecompany.nl, vloer LaminArt Manor Oak Classic laminaat van www.dessotarkett.nl

AddThis disabled due to cookie consent.

Ben je toe aan een nieuwe slaapkamer die comfortabel en rustgevend is?

Geniet dan even van de relaxte sfeer van deze nieuwe slaapkamer. Inhakend op de nieuwste woontrends is in dit interieur gespeeld met de belangrijkste trendkleur blauw die toon-op-toon is toegepast. De natuurlijke basis is gelegd met een sterk en duurzaam laminaat in naturelkleurig, mat eiken met een Hongaarse punt patroon. In slechts één dag is deze praktische en slijtvaste laminaatvloer gemakkelijk zelf te leggen dankzij het slimme clicksysteem. Nog sneller en makkelijker is het om een interieurteam in te schakelen voor een re-styling van de gehele slaapkamer. Dan slaap je de komende jaren weer optimaal én in de persoonlijke stijl die bij jou past.

Bron interieurontwerp van www.dutchstylecompany.nl_vloer LaminArt Manor Oak Classic laminaat van www.dessotarkett.nl.jpg

Bron: interieurontwerp van www.dutchstylecompany.nl_vloer LaminArt Manor Oak Classic laminaat van www.dessotarkett.nl

INTERIEURONTWERP

Veel mensen willen de slaapkamer eens helemaal ‘doen’ maar aarzelen omdat het toch een heleboel werk is om in één keer in zijn geheel aan te pakken. Een complete metamorfose vergt een goede voorbereiding, een behoorlijk budget en dan slaat al snel de twijfel en de weerstand toe want stél dat je de verkeerde keuzes maakt. Het inschakelen van een professioneel interieur ontwerpteam is dan de oplossing. Dan weet je zeker dat de slaapkamer van je dromen er komt!


Lees ook: Michiels Favorites: de favoriete vloeren van Michiel de Zeeuw