160615 - Header - DIY - Teksten.jpg

Bron v.l.n.r.: Brit Morin, Curbly, Sim Sisters, VT Wonen

AddThis disabled due to cookie consent.

5x Teksten aan de muur, maar dan net even anders

Sommige teksten raken je. Om anderen moet je vooral lachen. Tekst kan speels zijn, lief of gewoon heel vermakelijk. En om al deze redenen is tekst vaak een mooie toevoeging aan je interieur. Want een interieur waar je vrolijk van wordt, dat je raakt en waar je je echt thuis voelt, dat wil je. We zijn bekend met teksten op de muur, op een krijtbord of in een lijstje. Maar wist je dat er nog heel veel andere manieren zijn om teksten in huis te verwerken? Van de volgende inspiratie-ideeën schoten woorden ons tekort… bijna dan.

160615 - WIJS - DIY - Teksten - Clipboards - Bron Craft-o-maniac.jpeg

Bron: Craft-O-Maniac

Clip it!

Pinnen, plakken, schilderen. Het kan allemaal. Maar clipboards ophangen en daar de tekst die jij zo leuk of treffend vindt in clippen, dat kan natuurlijk ook. Het is makkelijk vervangbaar en het oogt lekker speels. Vooral in de keuken vinden wij deze optie een goed plan.

160615 - WIJS - DIY - Teksten - Hele muur - Bron Brit Morin.jpeg

Bron: Brit Morin

De hele muur

Wie echt een statement wil maken, schrijft gewoon de hele muur vol. Ook fijn: door deze aanpak hoef je niet te kiezen. Bij je bureau kun je bijvoorbeeld continu inspirerende teksten om je heen te hebben, maar lieve teksten tegen het plafond van je slaapkamer kunnen bijvoorbeeld ook.


160615 - WIJS - DIY - Teksten - Om het hoekje - Bron Welke.nl.jpeg

Bron: Welke.nl

Het hoekje om

Wees niet alleen creatief met taal, maar bijvoorbeeld ook met de ruimte. Door een tekst het hoekje om te schilderen, maak je goed duidelijk dat dat stukje ruimte om de hoek ook nog bij deze kamer hoort. Bovendien kun je met teksten spelen als je de hoek om schildert. Onze favoriet om op deze wijze te schilderen? ‘Happines may be just around the corner’.

160615 - WIJS - DIY - Teksten - Ophangen - Bron Curbly.jpeg

Bron: Curbly

Clip it 2

Heb jij een mooi gaas of rek? Zorg dan voor een aantal te gekke clips en versier het rek precies, zoals dat het beste bij jou past. Dat kan met gedroogde bloemen, veren en foto’s, maar natuurlijk ook met tekstkaartjes, scrabble letters, et cetera.

160615 - WIJS - DIY - Teksten - Pinned - Bron Home Polished.jpeg

Bron: Home Polished

Pin it

Wij van ‘wat-is-jouw-stijl?’ kennen deze borden vooral nog uit de sportkantine. Wat hebben we vaak op deze borden gekeken om het juiste snoepgoed uit te zoeken. Maar nu maak je van dit bord gewoon een snoepje voor in huis. Vinden we eigenlijk minstens net zo leuk.

160615 - WIJS - DIY - Teksten - Scrabble - Bron VT Wonen.jpeg

Bron: VT Wonen

3x woordwaarde

We lieten je al even zien dat real life scrabble letters in huis het ontzettend goed doen. Maar je hoeft echt niet altijd zo bescheiden te zijn. Soms verdienen teksten het namelijk gewoon om levensgroot opgeblazen te worden. Weet jij al welke woorden je kiest?

160615 - WIJS - DIY - Teksten - In een doosje - Bron Sim Sisters.jpeg

Bron: Sim Sisters

In een doosje

Dit idee vinden we eigenlijk het liefste idee van allemaal. Want wat je in een doosje stopt, is doorgaans waardevol. Dus bouw een stijlvolle doos rondom je mooiste tekst en je hebt iets heel bijzonders in huis. Ook leuk om iemand mee te verrassen.