Lijst - Afbeelding 1.jpg

Bron: brit.co

AddThis disabled due to cookie consent.

5x aan de muur

Die foto van je citytrip naar Parijs, de veer waar je zoontje zo trots mee thuis kwam en die quote die je aan je grote liefde doet denken. Herinneringen, we hangen ze graag op in huis. Maar hoe we de compositie het liefste zien en welke materialen we gebruiken bij het ophangen, dat is een tweede. Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden.

Lijst - Afbeelding 1.jpg

Bron: brit.co

Het hoekje om

Waarom zou je je selectie van bijzondere foto’s, prachtige teksten en ander moois op één muur hangen als het ook op twee muren kan? Door even het hoekje om te gaan, creëer je heel gemakkelijk meer eenheid in een ruimte.

Lijst - Afbeelding 2.png

Bron: buzzfeed.com

Waanzinnig resultaat met washi

Al dat moois hoeft natuurlijk niet perse in een lijstje. Je kunt het ook gerust met tape aan de muur bevestigen. Onzichtbaar wegwerken is een optie. Maar veel leuker is het eigenlijk om met de inmiddels zeer populaire en erg vrolijke washitape één groot kleurrijk kunstwerk creëren.

Lijst - Afbeelding 3.jpg

Bron: availableideas.com

Maak een statement

Voor één groot item aan de muur kiezen, dat is ook een optie. Dat ene stuk, daar kan niemand omheen. Maak je dus mooi een statement mee.

Lijst - Afbeelding 4.jpg

Bron: planete-deco.fr

Alles of niks

Doe ons maar alles; alle herinneringen bij elkaar. Van de kaart van die roadtrip in Italië tot de eerste tekening van die kleine. Vul je hele muur. Met rond en vierkant, met groot en klein. Alles mag door elkaar. Zo geef je je huis persoonlijkheid en wordt het lekker eigen.

Lijst - Afbeelding 5.jpg

Bron: Pinterest

Houd het eenvoudig

Wanneer je kiest voor lichthouten lijsten, haal je de natuur een beetje naar binnen. En dat straalt rust uit. Wanneer je deze lijsten ook nog eens vult met rustige prints, liefst in dezelfde kleur, schep je nóg meer orde. Hang de bovenzijdes van de lijsten op dezelfde lijn en creëer zo een ontspannen sfeer. Erg fijn. Vooral in de slaapkamer.

Lijst - Afbeelding 6.png

Bron: moorea-seal.com

Creëer je eigen behang

Je kunt je huis natuurlijk ook letterlijk met herinneringen behangen. Hoe? Heel eenvoudig: Verzamel alle foto’s die je hebt, knip ze allemaal naar hetzelfde formaat en ophangen maar! Wees gewaarschuwd: dit kan wel even duren…