banner 1200x628 woonkamer.jpg
AddThis disabled due to cookie consent.

Win een van mijn favoriete vloerkleden!

Ik gaf je eerder al aan hoe belangrijk ik een vloer in huis vind. Het is de fundering voor rust én sfeer. Het geeft je huis een duidelijke richting en het zorgt voor karakter. Waar hout, laminaat en vinyl rust creëren, laten vloerkleden je interieur leven en spreken. Precies de reden dat ik zo ontzettend gek ben op mooie kleden. En daarom vind ik het zo leuk dat ik nu een aantal van mijn favoriete vloerkleden mag weggeven!


De vloer is in de nieuwste woontrends hét uitgangspunt voor de rest van de inrichting. Eén van mijn favoriete merken, Desso, speelde hier op in en ontwikkelde samen met interieurarchitect Odette Ex een unieke tapijtcollectie. Deze collectie is gebaseerd op vier actuele kleurgroepen; Botanical green, Denim Blue, Industrial Grey en Bohemian Red.


“Ik mag nu een aantal van mijn favoriete vloerkleden weggeven.”


Het leuke aan deze kleurgroepen is dat ze zich perfect lenen om te mixen en matchen! Waar ik zelf bijvoorbeeld groot fan van ben, is een spannende combinatie van geweven dessins met betonlook. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. En het allerleukste? Misschien ligt één van deze prachtige combinaties binnenkort wel bij jou in huis. Ik mag nu een aantal van mijn favoriete vloerkleden weggeven. Doe je mee?